Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Leading Digital Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-enterprise-architecture-engineering
Masterclass Agile Enterprise Architecture & Engineering
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-enterprise-architecture-engineering/overzicht
Overzicht

Masterclass Agile Enterprise Architecture & Engineering - Overzicht

Download brochure

Overzicht

Een wendbare onderneming (agile enterprise) moet haar prestaties optimaliseren, terwijl ze allerlei veranderingen implementeert. Doelstellingen, mensen, procedures en technologie moeten als een eenheid functioneren om organisatorische en technische complexiteit te beheersen. Er is nood aan adequaat en intentioneel enterprise design om waarde op te leveren.

Deze masterclass focust op de rol van enterprise engineering en enterprise architectuur bij het realiseren van zo’n geïntegreerd geheel. Je verwerft theoretische maar realiseerbare inzichten in het functioneren en de constructie van organisaties. Er worden design principes gedefinieerd waardoor jouw organisatie kan uitblinken in het realiseren van doelstellingen en om te slagen in een technologie gedreven context.

DEMO (Design and Engineering Methodology for Organizations) is een wetenschappelijk ondersteunde benadering om de constructie van een organisatie te begrijpen. Het biedt een bondig, maar compleet beeld van hoe een onderneming is opgebouwd. Dit is de essentie van organisatorisch (re)design.

Deze masterclass is een integraal deel van de executive Master in Enterprise IT Architecture. Aan het eind van deze masterclass ben je voorbereid om succesvol het ‘DEMO 4.0 Professional’-certificaat van de Enterprise Engineering Institute te behalen.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma zal je:

  • de complexiteit in de organisatie en haar modellen herkennen en reduceren;
  • een duidelijk inzicht verkrijgen in de al dan niet essentiële componenten van interacties in en tussen organisaties en op niveau van de bedrijfsprocessen;
  • patronen herkennen in een bedrijfsproces;
  • een overzicht van de belangrijkste concepten van huidige systeemontwikkeling en architectuursmethodologie;
  • begrip van de DEMO theorie (certificaat ‘DEMO 4.0 Professional’)

Doelpubliek

Dit programma is ontworpen voor zowel de ervaren IT-professional als de ervaren business manager:

Enterprise architecten, IT-analisten, IT-architecten, ontwikkelaars, IT-managers, CIO’s, business consultants, business unit managers, digital marketeers, business analisten, solution architecten, business architecten, program en project managers

Iedereen binnen de organisatie die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor het herontwerpen van een bedrijfsproces of bij verandermanagement

Diploma

Na actieve deelname aan deze opleiding ontvang je het certificaat van ‘Master Class Agile Enterprise Engineering & Architecture’ van Antwerp Management School.

Bovendien krijg je vrijstelling van deze module als je je inschrijft voor de Antwerp Management School Executive Master In Enterprise IT Architecture (MEITA).

Behaal een masterdiploma!

De Masterclass Agile Enterprise & Engineering is onderdeel van onze Executive Masters in Leading Digital Transformation. Vier deeltijdse masterprogramma’s geven jou de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma.

Door de moduleconstructie van deze masterprogramma’s zijn er gedurende de twee academiejaren verschillende startpunten mogelijk, dit biedt optimale flexibiliteit. Start met een module en meld je later aan voor het volledige mastertraject of combineer die modules die het best bij je persoonlijke noden passen.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Nederlands/Vlaamse NVAO-accreditatie.

Infosessie

Wil je graag meer weten over de Masterclass Agile Enterprise IT Architecture & Engineering? Kom dan naar een van onze infosessies.

Download de brochure
Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?