Leiderschapstrajecten voor managers

Doorlooptijd: <10 dagen.

Hoe help je ervaren leiders in jouw organisatie om hun leiderschap verder te ontwikkelen en om meer bedreven te worden in het vormgeven en implementeren van de organisatiestrategie?

Dit zijn specifieke trajecten voor senior professionals die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de organisatiestrategie. Senior managers starten vaak vanuit functioneel leiderschap of leiderschap op basis van technische expertise. Eens je een senior positie hebt, is een bredere, externe blik op je organisatie echter van cruciaal belang. Wij ondersteunen organisaties dan ook door hun managers te helpen om hun rol boven en over functies heen te tillen en een brede, systemische visie te ontwikkelen op hun organisatie en de voorwaarden voor strategie-implementatie. Bij het ontwikkelen van deze trajecten voorzien we vaak topics over strategische uitdagingen en ondersteunen we projectteams om de kennis toe te passen en tot concrete resultaten voor hun organisatie te komen.


Contacteer onze Learning & Development Advisor voor meer informatie over leiderschapsontwikkeling.

Tailor made 1

Een team van veertien senior managers, van vijf verschillende nationaliteiten, als één team met één visie naar buiten laten komen? Het leek een onmogelijke opdracht. Maar het door AMS voorgestelde off-site project bleek toch haalbaar en werd een nieuwe realiteit met een tastbare impact. Het AMS-team was zichtbaar aanwezig op zorgvuldig gekozen momenten. Dit leidde tot openheid onder de deelnemers en een spontane drive. Het bewustzijn van onze waarden, zowel in ons leven als in ondernemerschap, nu en later, is meer dan een succes!

— Catherine Heyman, HR Manager @ Esterline Belgium