https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-phd-program
Executive PhD program
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-phd-program/applicatie-en-toelating
Applicatie en toelating

Executive PhD Program

Banner e Ph D

Applicatie en toelating

Toelatingsvoorwaarden

We laten enkel kandidaten toe die intrinsieke motivatie hebben en een wil om bij te dragen aan academisch onderzoek en de volgende generatie business leaders te worden. Kandidaten moeten een MBA of Masterdiploma hebben van een geaccrediteerde academische instelling, ten minste 10 jaar werkervaring hebben in management en academische en professionele vooruitgang kunnen aantonen. De opleiding wordt gegeven in het Engels. Uitstekende mondelinge en geschreven kennis zijn dus nodig. Applicanten wiens moedertaal niet Engels is moeten de Test of English as a Foreign Language (TOEFL) laten afnemen.

Procedure

  • Stap 1: Maak een profiel aan en vul, vrijblijvend, het online applicatieformulier in. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 2: We plannen een persoonlijk intakegesprek op onze campus of over Skype in.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 3: Als je kandidatuur wordt goedgekeurd, ontvang je een link om finaal in te schrijven.
  • Stap 4: Om je plaats in het programma te garanderen vragen wij een voorschot van 5940 euro (30% van tuition fee jaar 1).

Deadlines

Deadline voor kortingen

Er zijn kortingen voor deelnemers uit de pubieke & social profit sector, voor KMO’s in België, evenals een korting voor alumni (klik hier voor meer info). We raden iedereen die geïnteresseerd is in dit programma aan ons zo snel mogelijk te contacteren.

Deadline voor applicatie

Ieder jaar laten wij slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten. Vanaf oktober 2019 zal je gecontacteerd worden voor een interview met de academische directeur van de Executive PhD. Alle intake-interviews zullen plaatsvinden tussen begin oktober 2019 en eind mei 2020. Nadien zullen kandidaten geïnformeerd worden of ze al dan niet geaccepteerd zijn.

Boogkeers
Elke tweepenninckx

Een vraag over dit programma?

Elke Tweepenninckx

Tel: +32 3 265 4736

Close

Een vraag over dit programma?