https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/vastgoedrecht
Masterclass Vastgoedrecht
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/vastgoedrecht/waarom
Waarom AMS?

Masterclass Vastgoedrecht

Masterclass Vastgoedrecht

Waarom AMS?

1. Onderdeel van MRE

De opleiding Vastgoedrecht is een onderdeel van de door RICS geaccrediteerde opleiding Master in het Real Estate Management. Dit programma is de enige Nederlandstalige master-na-master in vastgoed in België die leidt tot de titel MRE. Deze master is erkend als permanente vorming door de Orde van Vlaamse Balies, de Orde van Architecten en de Federale Raad van landmeters-experten.

2. Expertise & praktijkgericht

  • Academici en experten uit de praktijk van het vastgoedrecht vullen elkaar aan.
  • Via casestudies, illustratieve voorbeelden en oefeningen leg je voortdurend de link met de praktijk.
  • Je maakt deel uit van een heterogene groep universitaire vastgoedprofessionals en dit zorgt voor een maximale kennis-en ervaringsuitwisseling
  • Je leert juridische problemen en opportuniteiten herkennen, kwalificeren en minstens het begin van een oplossing aan te reiken.
  • Je verwerft inzichten in de verschillende juridische aspecten van de vastgoedkunde.

3. AMS: expertise en kwaliteit

Al bijna zestig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en research een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Lees hier meer over de goede reputatie van de school.

AMS is lid van de European Public Real Estate Association (EPRA), lid van Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) en partner van de Vlaamse Vereniging voor ruimte en planning (VRP)

4. Alumnivereniging RES

Je krijgt toegang tot de alumnivereniging RES, (Real Estate Society), toegang tot het internationaal vastgoednetwerk van RICS.

Boogkeers
bert-de-vos

Een vraag over dit programma?

Bert De Vos

Tel: +32 475 60 22 82

Close

Een vraag over dit programma?