Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/goran-milenkovic
Goran Milenković, PhD
Goran 05

Goran Milenković, PhD

Function Professor international business, lid van de Algemene Raad van AMS

Expertise

 • International Sales Management & Commercial Excellence
 • Corporate Venturing & Strategic Alliances
 • Strategy Execution in International Contexts
 • Transformational Change & Turnaround Management
 • Crisis Phenomena

  Goran ziet zichzelf als een Pracademic, iemand die zowel in de praktijk als academisch actief is. Als actieve executive en business consultant kan hij terugblikken op 30 jaar internationale managementervaring, waarbij hij heeft gewerkt voor, advies verleende aan of samenwerkte met vooraanstaande bedrijven zoals DHL, Deutsche Post, Henkel, Stihl en the American Management Association. Zijn meest recente functie was General Manager van Lekkerland Duitsland, een groothandel in levensmiddelen met zeven miljard omzet.

  Goran geeft lezingen en faciliteert workshops over een breed scala aan onderwerpen die van invloed zijn op de internationale business.

  Hij woont in Duitsland, maar heeft wereldwijd gewoond en gewerkt. Hij heeft een doctoraat in bedrijfskunde van het Henley Management College (VK), een masterdiploma in economie van de American University of Beirut (Libanon) en een BSc Hons in bedrijfseconomie van de Universiteit van Belgrado (Servië). Daarnaast is hij alumnus van IMD in Lausanne en Brunel University London.