Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/inzichten
Inzichten
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/blog/preparing-for-csrd-3-tips-for-a-credible-and-compliant-sustainability-report
Voorbereiden op CSRD: 3 tips voor een…
Terug naar overzicht
240319 CSRD blog Jan
Duurzaamheid

Voorbereiden op CSRD: 3 tips voor een geloofwaardig en conform duurzaamheidsrapport

Door het invoeren van de CSRD-regelgeving, gestuurd vanuit de EU, neemt het belang van duurzaamheidsrapportage in snel tempo toe. Het benadrukt de noodzaak voor bedrijven om hun sociale en ecologische voetafdrukken te erkennen en te verminderen. Voldoen aan de CSRD vereist uitgebreide rapportage over diverse domeinen, waarbij grondige risicobeoordeling en transparantie verplicht zijn. Dr. Jan Beyne, duurzaamheidsexpert, biedt essentiële tips voor effectieve rapportage.
Jan beyne
door Jan Beyne, PhD | 19 maart 2024
Share on
240319 CSRD blog Jan

The blog is in English.

Geïnteresseerd in meer?

Het AMS Learning Network ESG Impact zal een leidende katalysator zijn om mensen en organisaties te inspireren en te empoweren om zich de complexiteit van ESG eigen te maken.

Een sterke ESG-propositie kan waardecreatie op verschillende manieren stimuleren: het aantrekken van meer klanten, kostenverlagingen, verhoging van productiviteit en optimalisatie van investeringen en activa. Het is daarom logisch voor bedrijven om te investeren in een meer duurzaam bedrijfsmodel.

Er is al veel geschreven en de wereld ingestuurd over ESG, gerelateerd aan de EU Green Deal, de EU Taxonomie en de CSRD met de Europese Normen voor Duurzaamheidsrapportage. Samen met de AMS-partners voelden we dat er behoefte was aan een leernetwerk om elkaar te inspireren en samen een roadmap te creëren om een geïntegreerde duurzame bedrijfsstrategie te realiseren.

Deel artikel

Over deze auteur

Related content

Boogkeers campus AMS management school