Icon info
NL
Alumni indonesie
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/ams-alumni-indonesië
AMS Alumni in Indonesië

februari 27, 2017

AMS Alumni in Indonesië

Vrijdag 18 februari lanceerde Decaan Paul Matthyssens een gloednieuw hoofdstuk in ons alumniverhaal op de Belgische ambassade in Jakarta in het bijzijn van alumni en topmanagers.

AMS professor Peter Verhezen gaf een inspirerende presentatie over de status van de Indonesische economie en haar governance-based inhibitors (“Doing business in Indonesia (ASEAN): Prospects and Challenges”).

Onze decaan sprak over het belang van levenslang leren en waarom AMS daar de perfecte partner voor is (“The Necessity to Become a Life Long Student”). Daisy K. Wadihari, Master in Global Management (2011), meldde zich vrijwillig om de eerste president van het alumni hoofdstuk te worden gedurende deze belangrijke opstartfase.

Onze felicitaties aan Daisy! Wij danken de ambassadeur Mr. Herman en zijn fantastische en dynamische personeel voor hun gastvrijheid en steun. Zo bestelden ze zelfs een gloednieuwe banner en bewaren deze om te kunnen gebruiken voor onze volgende events in Jakarta. Verder serveerden ze Belgisch bier en weten ze nu ook in Jakarta dat we deelnemen aan de Tournee Minerale… Paul raakte niet verleid door het bier.

Ontdek hier meer foto's!

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More