Icon info
NL
Awards faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/faculty-awards-2017
Ook AMS Faculty vallen in de prijzen aan het…

juli 05, 2017

Ook AMS Faculty vallen in de prijzen aan het einde van dit academiejaar

Aan het einde van het academiejaar krijgen niet enkel onze afgestudeerde studenten waardering voor hun prestaties. Ook naar de verwezenlijkingen van onze faculty blikken we terug en de beste erkennen we met twee onderscheidingen.

Teacher of the Year

Al voor het zesde jaar op rij werd tijdens de proclamatieceremonie van de fulltime masteropleidingen de ‘Best Teacher Award’ uitgereikt. De nominatie is gebaseerd op de evaluaties die de studenten aan hun professoren geven in de loop van het academiejaar. Per opleiding nomineren zij zo de beste docent waarna een algemene winnaar wordt aangeduid.

Voor academiejaar 2016-2017 gaat deze eer naar prof. dr. Marc De Ceuster. Tijdens de ceremonie vatte vice-decaan prof. dr. Jesse Segers verschillende commentaren van de studenten over hem samen: “aangename lessen – simpel en intuïtief – dit onderwerp is sterk verbonden met de reële wereld – zeer gestructureerd lesmateriaal”. Als je dan weet dat het onderwerp finance dat prof. De Ceuster doceert niet zo voor de hand liggend is om zulke beoordelingen op te leveren, dan mag dit zeker een fantastische verdienste worden genoemd.

De genomineerden voor 2016-2017 zijn:

  • Dr. Marc De Ceuster (Master in Finance) – Best Teacher Award winnaar 2016-2017
  • Dr. Steven de Haes (Master in Management)
  • Axel Funhoff (Master in Global Supply Chain Management)
  • Dr. Elise Meijer (Master in Innovation & Entrepreneurship)
  • Dr. Kabadayi Sertan (Master in Global Management)
  • Dr. Lou Van Beirendonck (Master in Human Resource Management)
  • Dr. Peter Verhezen (China-Europe Business).

Most Innovative Teaching Award

Nieuw vanaf 2017 is de uitreiking van ‘Most Innovative Teaching Award’. Deze onderscheiding wordt toegekend door een jury samengesteld uit de decaan, associate deans en 2 externe internationale experten. De faculty van AMS kon zich hiervoor individueel kandidaat stellen of in teamverband. Elk van hen diende een uitgebreid dossier in om hun kandidatuur te staven. De winnaar van dit jaar is het Expertisecentrum Leiderschap onder leiding van prof. dr. Jesse Segers en prof. Koen Marichal. “De collega’s van het expertisecentrum slagen er in op een volgehouden en collectieve manier leiderschapsontwikkeling te innoveren via ervaringsgerichte methodieken, digitale hulpmiddelen en eigen tools,” aldus decaan Paul Matthyssens. De winnaars ontvingen hun award tijdens de proclamatie van de executive masters op 23 juni 2017.

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More