Icon info
NL
JPGARITTE 1024x538
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl
Home
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl/nieuws
Nieuws
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl/nieuws/jean-pierre-garitte-van-masterclass-interne-audit-wordt-nieuwe-ceo-van-iia-belgium
Jean-Pierre Garitte van Masterclass Interne Audit…

augustus 02, 2018

Jean-Pierre Garitte van Masterclass Interne Audit wordt nieuwe CEO van IIA Belgium

Jean-Pierre Garitte, docent in onze Masterclass Interne Audit, wordt op 1 september 2018 de nieuwe CEO van IIA Belgium. IIA Belgium (The Institute of Internal Auditors-Belgium) is een professionele non-profit organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling en professionalisering van het beroep van interne auditoren in België.

Een paar weken geleden werd hij door de Vlaamse Regering aangesteld als onafhankelijke deskundige binnen het Auditcomité voor Lokale Besturen.

Jean-Pierre Garitte is al 42 jaar actief binnen het domein van interne audit, risk management en international governance.

Jean-Pierre is gespecialiseerd in strategische doorlichting en het reengineeren van interne audit functies. Hij heeft wereldwijd interne auditors opgeleid, vooral in Europa en Azië en was adviseur voor auditcomités in Rusland en de voormalige Balkanlanden. Hij treedt op als expert en adviseur in interne audit voor wetgevers, regulerende instanties en organisaties zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, het Europese Hof van Auditoren, OESO, e.a.

Hij is tevens voorzitter van de United Nations Audit en Oversight Committee of the International Organization for Migration (IOM) in Genève en extern lid van de Audit Progress Committee van de Europese Commissie.

He is een Certified Internal Auditor (CIA) en heeft een certificaat in Certification in Control Self-Assessment (CCSA).

Jean-Pierre is mede-oprichter & vaste waarde van onze Masterclass Interne Audit. Hij brengt de deelnemers niet alleen theoretische kennis bij, maar draagt ook zijn jarenlange praktijkervaring in het bedrijfsleven oa bij J. Van Breda & Co, Deloitte en de Wereldbank over aan de deelnemers.

Meer weten over de masterclass interne audit?

Ontdek hier het programma
Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More