Icon info
NL
Steven De Haes Koen Vandenbempt website
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/opnieuw-5-jaar-accreditatie-voor-de-faculteit-economie-en-bedrijfskunde-van-uantwerpen-en-ams
Opnieuw 5 jaar accreditatie voor de Faculteit…

februari 02, 2021

Opnieuw 5 jaar accreditatie voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van UAntwerpen en AMS

We zijn zeer trots om te kunnen aankondigen dat zowel Antwerp Management School (AMS) als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit Antwerpen (FBE) hun business accreditatie door AACSB International met nog eens 5 jaar mogen verlengen. "Onder de koepel van de Universiteit Antwerpen zijn AMS en FBE sinds 2005 AACSB-geaccrediteerd. De maximaal mogelijke verlenging (5 jaar) onderstreept de hoge kwaliteit van onze programma's in business, management en economie", zegt prof. Koen Vandenbempt, decaan FBE.

AACSB, opgericht in 1916, is de langst dienende wereldwijde accreditatie-instelling voor Business Schools en 's werelds grootste globale netwerk dat onderwijsinstellingen en bedrijven verbindt om uitzonderlijke wereldleiders op te leiden en te ontwikkelen.

Alleen de beste scholen ter wereld kunnen voldoen aan de consistente, veeleisende vereisten om AACSB-accreditatie - de hoogste kwaliteitsstandaard ter wereld - te verkrijgen. Vandaag de dag zijn er 882 Business Schools in ongeveer 57 landen en gebieden met een AACSB Accreditatie, dat is minder dan 6 procent van de business programma's in de wereld

"Wij zetten ons volledig in voor de missie van AACBS om betrokkenheid te bevorderen, innovatie te versnellen en de impact in het bedrijfsonderwijs te vergroten, en we kijken ernaar uit om dit boeiend traject voort te zetten", besluit Prof. Steven De Haes, decaan AMS.

Meer over :

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More