Icon info
NL
Ann Verhetsel MRE Londen Nov19
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/prof-dr-ann-verhetsel-nieuwe-academic-director-van-de-opleiding-master-real-estate-mre
Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director…

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel neemt het stokje over van prof. dr. Marc De Ceuster die, in opvolging van oprichter en bezieler prof. dr. em. Robert Vanstraelen, jarenlang de MRE-opleiding richting gaf. Hij koos voor nieuwe engagementen, we wensen hem daarbij alle succes.

In een nieuwe adviesraad zal Ann Verhetsel samen met de decaan van AMS, prof. dr. Steven De Haes, de programmaleiding (Bert De Vos en Magda Jakubczak), de voorzitters van de Real Estate Society (RES) en vertegenwoordigers van de faculty en de vastgoedmarkt een ambitieuze toekomst voor de MRE opleiding voorbereiden.

Prof. dr. Ann Verhetsel is sinds de start van de MRE-opleiding, alweer 25 jaar geleden, betrokken als docent en academische verantwoordelijke voor de pijler vastgoedmarkten en locatie. De meeste alumni kennen haar van de lessen ruimtelijke economie en bedrijfslocatie, en vooral van de stadsgeografische excursies naar London en Parijs.

Prof.dr. Ann Verhetsel is Gewoon Hoogleraar Economische en Sociale Geografie aan de Universiteit Antwerpen in de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (FBE), ze is daar hoofd van het Departement Transport en Ruimtelijke Economie (TPR). Sinds 2018 is zij ook de voorzitter van de Vereniging Ruimte en Planning (VRP).

Meer informatie: Bert De Vos, bert.devos@ams.ac.be

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More