Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
Zoeken
Kies een jaar

december 01, 2020

AMS kondigt nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management

Antwerp Management School gaat een nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management, om het top-ranked Executive MBA-programma in Parijs te lanceren. Vanaf november 2021 wordt Parijs na Antwerpen en Moskou de derde locatie van de EMBA. Het nieuws komt na de publicatie van de nieuwe Financial Times Ranking waarbij het programma op nr. 55 wereldwijd staat. Het is daarmee 30 plaatsen gestegen in slechts 3 jaar!

november 30, 2020

AMS en XPLUS diepen samen het domein van Enterprise IT Architecture uit

AMS en XPLUS werken voortaan samen aan het opleiden van leiders die de impact van digitale transformatie weten te vatten en mensen in een veranderingsproces meekrijgen, en dit via de Executive Master in Enterprise IT Architecture.

november 26, 2020

Hoogtechnologisch breinonderzoek voor flexibelere werknemers

AMS en hr-dienstenbedrijf Acerta werken samen aan een hoogtechnologisch breinonderzoek rond het aanpassingsvermogen van werknemers, een competentie waar werkgevers steeds meer waarde aan hechten. Op basis van de resultaten zal partner Acerta tools aanreiken waarmee organisaties dit aanpassingsvermogen als hr-factor kunnen meten en versterken.

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel wordt de nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE) aan Antwerp Management School (AMS)

oktober 29, 2020

Het SDG-bewustzijn in België blijft toenemen

Deze nieuwe 2020 SDG Barometer schetst het duurzaamheidslandschap op nationaal niveau met inzichten over de betrokkenheid van organisaties bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)