Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Postgraduaten PSSP
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/hrm-publieke-social-profit-sector
Masterclass HRM voor de publieke & social profit sector
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/hrm-publieke-social-profit-sector/overzicht
Overzicht

Masterclass HRM voor de publieke & social profit sector - Overzicht

Download brochure

Overzicht

Deze Nederlandstalige opleiding geeft jou de bouwstenen van HRM en concepten van sociale innovatie, het nieuwe werken, talentmanagement, toegespitst op de publieke en social profitsector.

In een maatschappelijke context die voortdurend in verandering is, wordt binnen de publieke en social profit sector de druk om zo efficiënt mogelijk beleidsdoelstellingen te realiseren steeds hoger. Met steeds schaarser wordende middelen, de steeds veranderende wetgeving, de burger die al maar hogere eisen stelt, staat de manager in de publieke en social profit sector voor zeer grote uitdagingen.

Antwerp Management School wil, vanuit sociaal-maatschappelijk bewustzijn, een krachtige impuls geven aan de professionalisering van publieke instellingen en social profit organisaties door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden op maat van de specifieke managementnoden van de sector.

Onderdeel van postgraduaat

Dit programma ‘HRM voor de publieke en social profit sector’ maakt deel uit van het Postgraduaat Publiek en Social Profit Management. Dit postgraduaat bestaat uit 5 modules:

  • Module 4: HRM

Een postgraduaat Cultuurmanagement of Management in de Zorg zijn ook mogelijk met daarin dan telkens 1 sector specifieke module.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • Kan je de HR thema’s plaatsen in een breder kader;
  • Kan je rendement toevoegen in discussies binnen jouw organisatie op het gebied van HR beleid;
  • Krijg je inzicht in de linken tussen HR en leiderschap, HR en engagement, HR en de strategie van jouw organisatie.

Diploma

Als je de examenopdracht indient en slaagt, ontvang je het getuigschrift “HRM voor publieke en social profit sector ”. Als je binnen drie academiejaren ook de andere modules volgt en slaagt voor de opdrachten, ontvang je het getuigschrift “Postgraduaat Publiek en Social Profit Management” ter waarde van 20 studiepunten.

Deelnemers

Deze opleiding richt zich tot medewerkers uit de publieke en socialprofit sector die hun managementexpertise willen vergroten, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen krijgen. Deelnemers komen uit gemeenten, OCMW’s, scholen, steden, zowel kleine als grote vzw’s, Vlaamse overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zorgcentra, etc.

Download de brochure
Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?