Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/boogkeers-checkin
Boogkeers Check-In

Boogkeers Check-In

Op de Boogkeers Campus zijn veiligheid en gezondheid onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we binnen de campus een contact tracing traject opgezet. Omwille van een efficiënte tracking en tracing verzoeken wij dat

  • Elke student/deelnemer en medewerker zich telkens registreert met de specifieke QR code per lokaal;
  • Elke bezoeker zich aanmeldt en zich registreert via de QR code beschikbaar aan de receptie.
  • U alle nodige persoonsgevens invult.

Elk van ons is mee verantwoordelijk en draagt met zijn/haar aangepast gedrag bij aan het welzijn van de campus-community en de maatschappij. Hiermee streven we er samen naar een omgeving te creëren waarin lage risicocontacten de uitgangsbasis zijn en zo helpen we de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Privacy beleid

  • Uw gegevens worden door de Boogkeers Campus COVID Alert Coördinator vertrouwelijk behandeld met als enig doel het traceren van contacten en worden na een maand automatisch verwijderd.
  • Indien er sprake is van een hoog of laag risico contact, neemt de Boogkeers Campus COVID Alert Coördinator contact met u op zonder de persoonsgegevens van de positief geïdentificeerde COVID-19 persoon bekend te maken.
  • De Antwerp Management School, die verantwoordelijk is voor het beheer van de Boogkeers Campus, rapporteert enkel over het aantal COVID-19 incidenten en hoog- en laagrisicocontacten zonder enige persoonlijke identiteitsgegevens uit te wisselen.