Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/benny-podevyn
Benny Podevyn
Benny podevyn 3

Benny Podevyn

Function Professor financial management & accounting, corporate finance en andere financiële thema's

Expertise

  • Corporate Finance
  • Financial Management
  • Financial Accounting
  • Capital Budgetting
  • Mergers & Acquisitions
  • Value Based Management

Ben Podevyn is professor ondernemingsfinanciering aan Antwerp Management School. Ben heeft een eMBA van Universiteit Antwerpen en verdiende een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan diezelfde Universiteit Antwerpen. Voorheen was Ben managing director en assistant director bij IPO-UFSIA Management School.

Hij begon zijn carrière als wetenschappelijk onderzoeksassistent aan Centrum voor Bedrijfseconomie en Bedrijfseconometrie bij UFSIA, Universiteit Antwerpen. Sinds 1999 is Ben Podeveyn professor aan Antwerp Management School en werkt hij als consultant management development en training voor bedrijven en academische instituten.

Naast doceren aan Antwerp Management School is Ben ook als gastdocent verbonden aan het instituut voor Business Studies (Moskou), het centrum voor Management Training (CMT- Warschau) en het GOA Institute of Management (GIM-India). Ben doceerde meerdere executive opleidingsprogramma’s aan bedrijven, zoals DHL, Levi Strauss, British American Tobacco, Belgacom, South African Post Office, Air Products, Delft Instruments, T-Mobile, AP Möller Maersk en Microsoft Russia.