Icon info
NL
Business schools
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/alain-beyens-volgt-christian-leysen-op-als-voorzitter-antwerp-management-school
Alain Beyens volgt Christian Leysen op als…

juni 16, 2016

Alain Beyens volgt Christian Leysen op als voorzitter Antwerp Management School

Alain Beyens is CEO van de Pelican Rouge Group (www.pelicanrouge.com) en was voorheen actief bij StarBev en Anheuser-Busch InBev. Alain is handelsingenieur van opleiding en volgde het PPB (Postuniversitair Programma voor Bedrijfsbeheer – nu Executive MBA) aan het IPO (Instituut voor Postuniversitair Onderwijs, en de voorloper van het huidige AMS).

“Onder leiding van decanen Frank Bostyn, Philip Naert en Paul Matthyssens heeft Antwerp Management School zich de voorbije 12 jaar internationaal op de kaart gezet. Het IPO nam in 1959 een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en nieuwe onderwijsmethodes. Antwerp Management School is ondertussen volgens de Financial Times de best geplaatste school in de Benelux voor de Executive MBA en de Master in Management.

Het was een boeiende periode die dit jaar aangevuld werd met de integratie van het Expertisecentrum Business Design & Innovatie (Flanders Inshape) en in het najaar het Vlaams Instituut voor Mobiliteit. Met Alain Beyens kan de School rekenen op een ervaren manager met internationale ervaring om de groei van de voorbije jaren verder te zetten en de verhuis in 2018 naar de nieuwe locatie ‘Boogkeers’ in goede banen te leiden”, aldus Christian Leysen.

Alain Beyens: “Als business school heeft AMS een belangrijke rol te vervullen, niet alleen in het opleiden en begeleiden van toekomstige managers, maar ook op het vlak van research en innovatie. Ik kijk ernaar uit om samen met Paul Matthyssens en zijn team te werken aan de verdere uitbouw van de school”.

Paul Matthyssens, decaan van de Antwerp Management School: “Ik ben opgetogen met deze krachtige wissel in de Raad van Bestuur. Met onze expertise op het vlak van o.a. leiderschap, human resources, corporate responsibility en strategisch management zijn we sterk bezig. Nu komt daar mobiliteit en business design & innovatie bij. Het helpen van bedrijven, organisaties en sectoren in groei en transformatie is onze missie. Zowel via fundamenteel en toegepast onderzoek, als via korte & lange opleidingen en trajecten op maat. Zo helpt Antwerp Management School elk individu om uit te groeien tot een zelfbewuste leider in zijn of haar domein, met een brede kijk op de dingen en zich volop bewust van duurzame oplossingen en fundamentele waarden voor het bedrijfsleven.”

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More