Icon info
NL
Lage Emissie Zone banner 1024x684
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/lage-emissiezone-antwerpen-vanaf-februari-2017
Lage-emissiezone in Antwerpen vanaf februari 2017

januari 13, 2017

Lage-emissiezone in Antwerpen vanaf februari 2017

Roet en fijn stof vervuilen de lucht en dat is slecht voor het milieu én voor de gezondheid. Een groot deel van die verontreiniging wordt uiteraard door auto’s uitgestoten. Daarom weert Antwerpen vanaf 1 februari 2017 de meest vervuilende voertuigen en wordt de binnenstad een lage-emissiezone (LEZ / milieuzone). Zo gaan we voor een betere en gezondere toekomst.

Houd er rekening mee dat Antwerp Management School
gelegen is binnen de lage-emissie zone.

Plan je vanaf februari 2017 een bezoek aan Antwerpen met de auto, controleer dan hier of je de lage-emissiezone binnen mag. Mag jouw auto binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je je auto eerst registreren.

Voldoet jouw auto niet aan de toelatingsvoorwaarden en wil je toch de binnenstad inrijden? Dan zal je maximaal acht keer per jaar een LEZ-dagpas kunnen kopen.

Of kom op een andere manier naar Antwerpen:

  • Met de trein kom je aan in een van de mooiste stations van de wereld en ben je onmiddellijk in het hart van de stad. Van hieruit reis je zonder problemen naar je eindbestemming via tram, bus, taxi of gewoon te voet.
  • Parkeer je auto op een van de talrijke park & ride-zones en stap over op de tram of bus. Zo ben je meteen verlost van mogelijke parkeerstress.

Surf naar deze website voor meer informatie.

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More