Icon info
NL
Awards faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/mandaat-van-decaan-paul-matthyssens-wordt-verlengd-met-vier-jaar
Mandaat van Decaan Paul Matthyssens wordt…

mei 04, 2017

Mandaat van Decaan Paul Matthyssens wordt verlengd met vier jaar

De eerste termijn van het mandaat van decaan prof. dr. Paul Matthyssens loopt af op 31 augustus 2017. Dit mandaat wordt bij AMS door de Raad van Bestuur en de Algemene Raad benoemd, heeft een termijn van vier jaar en is verlengbaar. De Raad van Bestuur van 27 maart 2017 en de Algemene Raad van 25 april 2017 hebben het vertrouwen uitgesproken in het beleid van de decaan en hebben unaniem gekozen voor een verlenging van het mandaat van Paul Matthyssens voor een tweede termijn.

AMS staat voor een grote uitdaging met het verhuizen naar de nieuwe locatie, De Boogkeers, in 2018. De raden en de decaan geloven dat dit project AMS nog verder zal profileren, als Boutique Business School, in zowel onderzoek als educatie.

Dit vertrouwen werd vorige week nog onderstreept door het tekenen van het convenant met de Vlaamse Overheid om de komende jaren hoogstaand academisch onderzoek te kunnen blijven doen. Het complete AMS-team kijkt ernaar uit om samen met Paul Matthyssens de kwaliteit van de afgelopen jaren te blijven garanderen.

Matthyssens: “We zijn er met de Raad van Bestuur van overtuigd dat AMS een mooie toekomst heeft als zelfstandige school. Ik wil graag een Europees netwerk creëren voor kleinere business scholen die elkaar ondersteunen in partnerships. We zullen ons nog meer focussen op onze maatschappelijke relevantie en ons samen met andere (onderzoeks)partners buigen over maatschappelijke uitdagingen. We gaan echt de ‘next generation’ maken en worden hierin geïnspireerd door de gretigheid en energie van onze studenten.

Perscontact

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager, anja.tys@ams.ac.be
T+32 3 265 47 33 of M+32 486 494 387

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More