Icon info
NL
Ida deadline nov 9
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/nieuwe-website-ams-wint-zilver-bij-de-international-design-awards
Nieuwe website AMS wint zilver bij de…

februari 12, 2020

Nieuwe website AMS wint zilver bij de International Design Awards

Afgelopen jaar werd er bij AMS hard gewerkt aan de rebranding. Samen met het design agency Mirror Mirror en webdeveloper Lunar gingen we aan de slag om zowel ons logo alsook heel de look-and-feel aan te passen aan onze vernieuwde strategie en onze merkidentiteit. We zijn dan ook enorm trots dat we de prijs “Silver in Multimedia / Website Design” in de wacht konden slepen op de International Design Awards!

De uitdaging was om onze site met ons ruime aanbod aan opleidingen duidelijk, overzichtelijk & aantrekkelijk voor te stellen en dit voor de verschillende doelgroepen. Met de input van Mirror Mirror is er gekozen voor een duidelijk kleurenpalet: rustige kleuren voor de executive programma’s en frisse, levendige kleuren voor de young potentials. De kleurprofielen werden aangevuld met bijpassende foto’s waarmee de doelgroep zich makkelijk kan identificeren om zo de ervaring verder te optimaliseren.

Daarnaast werkte Lunar aan de structuur, vlotte user-experience en lay-out van de website. Vanaf de homepagina word je als user aangesproken en word je meteen in de juiste richting gestuurd via drie opties: pas afgestudeerd, een ervaren professional of als bedrijf op zoek naar een op maat gemaakte oplossing?

Met de hulp van Lunar slaagden we erin om het uitgebreide aanbod van onze business school op een eyecatching en userfriendly manier weer te geven.

Opening minds to impact the world, is niet enkel onze tagline maar met deze website dragen we dit zelf ook duidelijk uit.

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More