Icon info
NL
Business schools
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/onboarding-days
Onboarding Days Fulltime Masters

september 13, 2016

Onboarding Days Fulltime Masters

Tijdens de eerste dag hebben de studenten reeds kennis gemaakt met onze waarde ‘Maatschappelijk bewustzijn’. Onder begeleiding van prof. Lars Moratis en prof. Luc Van Liedekerke ervaren ze hoe deze waarde tot duurzaamheid moet leiden.

Op dag twee worden ze geconfronteerd met problemen omtrent complexiteit. Op een ludieke en creatieve manier zullen ze ingeleid worden in de ‘Design thinking’ door ons Competence Center ‘Flanders Inshape’. Het is een manier waarop de effectiviteit voor innovatie in een constant veranderende wereld wordt geïllustreerd. Deze probleemoplossende methodologie is voor AMS een van de belangrijkste competenties voor toekomstige professionals.

Na het luisteren is het tijd voor actie en worden ze tijdens de derde onboarding day ondergedompeld in de wondere wereld van Public Speaking. Professor Wim Coessens en Diana Philips zullen hen in kleine groepjes begeleiden.

Kortom, een driedaagse onderdompeling waar kennis wordt gemaakt met allerhande aspecten van management, de school en de stad Antwerpen.

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More