Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Career fair meisje jongen
Onze voltijdse masterprogramma's
Career Management Service

Als Young graduate van Antwerp Management School word je klaargestoomd om een succesvolle carrière te starten. AMS werkt hiervoor nauw samen met verschillende bedrijven zodat je tijdens verschillende activiteiten al in contact treedt met de arbeidsmarkt.

De Career Management Service voor onze full-time masterstudenten is gebaseerd op twee pijlers: intensief contact met verschillende bedrijven enerzijds en een persoonlijke en op maat begeleiding van elke student anderzijds. Het Career Center heeft nauwe contacten met talrijke Belgische en internationale organisaties, waaronder ook gekende headhunters, en wordt gecoördineerd door counselors met ervaring in recruitment.

Meer info over het career center

Career fair 1

Wat mag je verwachten?

Gedurende jouw jaar bij AMS worden de volgende activiteiten georganiseerd:

• CV & Motivatiebrief workshop
  • Sollicitatieworkshops (inzake LinkedIn, Assessment Centers, work permits, …)
  • Infosessies over verschillende functiemogelijkheden
  • 2 AMS jobbeurzen met speeddating
  • AMS Dublin Challenge trip
  • Bedrijfspresentaties en case workshops
  • Alumni speeddating avonden
  • Individuele career counseling

Download hier het career report van onze masterprogramma's

Daarnaast krijg je als student toegang tot het AMS jobplatform waarop Belgische en internationale bedrijven tal van exclusieve en interessante functies plaatsen en eveneens toegang hebben tot jouw CV . We bieden je ook een overzicht van de bedrijven waar onze alumni momenteel werkzaam zijn. AMS alumni komen terecht in zowel (eigen) start-ups als in KMO’s en multinationals. Zij zijn onder andere gestart bij internationale bedrijven zoals Accenture, DHL, AB Inbev, Johnson & Johnson, Microsoft, PwC, MARS, Lidl, Salesforce, Caterpillar Inc., Showpad, BNP Paribas Fortis, Katoen Natie, Michael Page, Hilti, GlaxoSmithKline, Maersk Line, Google, KBC, Decathlon, Umicore, IKEA, H. Essers, Coca-Cola, Nike, Danone, KPMG, Hudson, Nestlé, Deloitte, Daikin, etc. AMS alumni zetten zich graag in als Career Coach om je te helpen in je zoektocht naar de ideale startersfunctie.

Naar de programma's

Career center partners

Het AMS Career Center co-designt en implementeert het 10-maanden intensieve ‘career track’ in nauwe samenwerking met 7 partnerbedrijven. Deze HR partners zijn heel sterk geëngageerd om het ‘career track’ van onze talenten te faciliteren en te begeleiden. Deze begeleiding gebeurt door workshops, infosessies, mock interviews, job/loopbaan oriëntatie-tools en platformen, zowel tijdens als na het studeren aan AMS.

Met deze 7 partners werken we al jaren samen:

Ontdek onze talent partners

Recruit via our career center

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Evapeeters

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Eva Peeters

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?