Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Career fair meisje jongen
Onze voltijdse masterprogramma's
Career Management Service

Als Young graduate van Antwerp Management School word je klaargestoomd om je carrière succesvol te starten. AMS werkt hiervoor nauw samen met verschillende bedrijven zodat je tijdens verschillende activiteiten al in contact treedt met de arbeidsmarkt.

De Career Management Service voor onze full-time masterstudenten is gebaseerd op twee pijlers: intensief contact met verschillende bedrijven enerzijds en persoonlijke begeleiding van elke student anderzijds. We helpen je inzicht te krijgen in jouw talenten, interesses en behoeften, deze te relateren aan wat bedrijven bieden aan carrièremogelijkheden, en je voor te bereiden op sollicitatiegesprekken en assessments.

Het Career Center heeft nauwe contacten met talrijke Belgische en internationale organisaties, waaronder ook gekende headhunters, en wordt gecoördineerd door counselors met ervaring in recruitment.

Meer info over het career center

Career fair 1

Wat mag je verwachten?

Gedurende jouw jaar bij AMS worden de volgende activiteiten georganiseerd:

• CV & Motivatiebrief workshop
  • Sollicitatieworkshops (inzake LinkedIn, Assessment Centers, work permits, …)
  • Infosessies over verschillende functiemogelijkheden
  • 2 AMS jobbeurzen met speeddating
  • AMS Dublin Challenge trip
  • Bedrijfspresentaties en case workshops
  • Alumni speeddating avonden
  • Individuele career counseling

Download hier het career report van onze masterprogramma's

Daarnaast krijg je als student toegang tot het AMS jobplatform waarop Belgische en internationale bedrijven tal van exclusieve en interessante functies plaatsen en eveneens toegang hebben tot jouw CV . We bieden je ook een overzicht van de bedrijven waar onze alumni momenteel werkzaam zijn. AMS alumni komen terecht in zowel (eigen) start-ups als in KMO’s en multinationals. Zij zijn onder andere gestart bij internationale bedrijven zoals Accenture, DHL, AB Inbev, Johnson & Johnson, Microsoft, PwC, MARS, Lidl, Salesforce, Caterpillar Inc., Showpad, BNP Paribas Fortis, Katoen Natie, Michael Page, Hilti, GlaxoSmithKline, Maersk Line, Google, KBC, Decathlon, Umicore, IKEA, H. Essers, Coca-Cola, Nike, Danone, KPMG, Hudson, Nestlé, Deloitte, Daikin, etc. AMS alumni zetten zich graag in als Career Coach om je te helpen in je zoektocht naar de ideale startersfunctie.

Naar de programma's

Career center partners

Het AMS Career Center co-designt en implementeert het 10-maanden intensieve ‘career track’ in nauwe samenwerking met 7 partnerbedrijven. Deze HR partners zijn heel sterk geëngageerd om het ‘career track’ van onze talenten te faciliteren en te begeleiden. Deze begeleiding gebeurt door workshops, infosessies, mock interviews, job/loopbaan oriëntatie-tools en platformen, zowel tijdens als na het studeren aan AMS.

Met deze 7 partners werken we al jaren samen:

Talent partners

Een greep uit onze talent partners, die in het verleden meermaals AMS alumni hebben aangeworven:

• PwC (Exclusive Talent Partnership 2020-2021) We guide. We support. You grow.

What comes to mind when you think of PwC? Audit? Tax? Accounting? Consulting? We’re all of those things - and so much more. Solving problems is the very core of what we do.The world’s evolving at an unprecedented pace, and we’re here to help you ride the wave of change. Just as we help clients meet their challenges head-on to stay ahead of the curve, we support you along your career path so you can grow in a valuable and sustainable way. How? Through coaching, continuous learning, expert colleagues, flexibility, cutting-edge technology and the freedom to evolve. So that together, we can impact others in a meaningful way. Discover where your talent can take you! Visit https://www.pwc.be/en/careers.html and apply now!

• Johnson & Johnson, Deloitte, Salesforce, Google, Accenture, KBC, DHL, Manuchar, Microsoft, Hewlett Packard Enterprise, AB InBev, Nike, Nestlé, Unilever, Hilti, Umicore, KPMG, Lotus Bakeries, Hudson, Scotch & Soda, C&A, Bellerose, UNIQLO, Unilin, Candriam, Trilations, Mars, Econopolis, Morgan Stanley, DEME, Procter & Gamble, Atlas Copco, Materialise, BNP Paribas Fortis, Coca-Cola European Enterprises, Proximus, EY, Board of Innovation, DXC Technology, Caterpillar Inc., Daikin, UPS, Mondelez International, Brightwolves, … and many more!

Recruit via our career center

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Evapeeters

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Eva Peeters

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?