Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/inzichten
Inzichten
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/podcasts/deme-over-zijn-transitie-van-baggeraar-naar-infrastructuurbedrijf-voor-groene-transitie
DEME over zijn transitie van baggeraar naar…
Terug naar overzicht
Duurzaamheid

DEME over zijn transitie van baggeraar naar infrastructuurbedrijf voor groene transitie

Dit is aflevering 8 van de reeks 'Trends Gamechangers'.

De Trends Impact Podcasts nemen je mee op een spannende reis door de milieu- en maatschappelijke prestaties van bedrijven die een positieve impact hebben op onze planeet. Negen afleveringen lang krijgen winnaars en genomineerden van de Trends Impact Awards 2022 het woord. Host is Britt Buseyne, Trends-columnist en oprichter van de podcast Sustainababbels. Telkens geeft een expert van Antwerp Management School analyse en achtergrond.

DEME startte 145 jaar geleden als baggerbedrijf, maar evolueerde de afgelopen decennia naar een volwaardige aanbieder van duurzame oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Naast bestaande activiteiten op vlak van offshore energie, milieusanering en maritieme structuur, wil de beursgenoteerde aannemer in de toekomst ook een pionier zijn op vlak van groene waterstof.

De Trends Impact Podcast is een initiatief van Trends en Antwerp Management School. De Trends Impact Awards zijn een initiatief van Trends en PWC, in samenwerking met Antwerp Management School.
door Ewald Van den Auwelant, Jiska Verhulst | 17 oktober 2023

Related content

Boogkeers campus AMS management school