Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/inzichten
Inzichten
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/podcasts/lita-co-heeft-als-missie-om-impact-investeren-te-democratiseren
Lita.co heeft als missie om impact investeren te…
Terug naar overzicht
Strategie & Innovatie

Lita.co heeft als missie om impact investeren te democratiseren

Dit is aflevering 6 van de reeks 'Trends Gamechangers'.

De Trends Impact Podcasts nemen je mee op een spannende reis door de milieu- en maatschappelijke prestaties van bedrijven die een positieve impact hebben op onze planeet. Negen afleveringen lang krijgen winnaars en genomineerden van de Trends Impact Awards 2022 het woord. Host is Britt Buseyne, Trends-columnist en oprichter van de podcast Sustainababbels. Telkens geeft een expert van Antwerp Management School analyse en achtergrond.

De Franse start-up Lita.co heeft als missie om impact investeren te democratiseren. Met behulp van een webplatform maken ze het ook voor burgers mogelijk om hun spaargeld te te investeren in projecten met lokale, positieve impact. Daarnaast werkt Lita.co ook samen met partners als Credal, For Wings en Impact Capital om de financiële sector in beweging te zetten naar een duurzame toekomst.

De Trends Impact Podcast is een initiatief van Trends en Antwerp Management School. De Trends Impact Awards zijn een initiatief van Trends en PWC, in samenwerking met Antwerp Management School.
door Wouter Van Bockhaven, PhD, Vincent de Brouwer | 3 oktober 2023

Deel artikel

Over de auteurs

Vincent de Brouwer

Country Manager, Lita.co

Related content

Boogkeers campus AMS management school