Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/programma
Programma
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/programma/anders-door-missiegedreven-aanpak
Anders door missiegedreven aanpak

Executive MBA - Anders door missiegedreven aanpak

Download brochure

Anders door missiegedreven aanpak

Missie van Antwerp Management School

Onze missie is klaar en duidelijk:

Antwerp Management School is een internationale business school die klanten helpt in duurzame waardecreatie door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizens’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden.

Om deze missie waar te maken levert Antwerp Management School haar klanten “state-of-the-art” managementkennis, verankerd in een zakelijke en organisatorische context.

Dit is de fundamentele basis waarin drie pijlers centraal staan die volgens ons nodig zijn om ‘Global Citizen’ te kunnen worden.

  • Self-awareness: je eigen sterke en zwakke punten kennen is de basis voor succes voor echte leiders
  • A global perspective: een open geest en globaal begrip vergroten de grip die een leider heeft op zakelijke problemen en leiden tot betere besluitvorming
  • Societal consciousness: de leiders van morgen moeten duurzaam zaken doen, bewust van hun impact op de gemeenschap

We zijn ervan overtuigd het opstellen van programma’s voor hogere opleidingen zonder deze 3 pilaren en enkel gericht op kennisoverdracht de ontplooiing van je volle leiderschapspotentieel in de weg zou staan.

EMBA design interpretation

De structuur en inhoud van onze EMBA reflecteert de missie van de school. We leveren niet enkel managementkennis, maar ook een Persoonlijk Ontwikkelingsprogramma, coaching, met doorgedreven internationale componenten (bv. de internationale immersion modules) en een gemeenschapsproject. Dit zijn allemaal vereiste bouwstenen om een Global Citizen te worden die de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden beheerst.

Ontwikkeling van de hele persoon op een professioneel en persoonlijk niveau is waarin de Executive MBA van AMS uitblinkt. Daarom is deze EMBA perfect voor enthousiaste professionals die voelen dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière of een complete carrièreswitch. Wat ook de reden is, het resultaat is steeds uitmuntend.