Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner e Ph D
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-phd-program
Executive PhD program
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-phd-program/overzicht
Overzicht

Executive PhD Program - Overzicht

Download brochure

Overzicht

Ons PhD-programma is op maat gemaakt rond de behoeften van executives en managers die ernaar streven hun expertise en marktkennis te vertalen naar een PhD-degree. Het richt zich op de aspiraties voor levenslang leren van intellectueel actieve professionals die al een hogere graad in hun vakgebied hebben behaald en die hun opleiding naar het hoogste niveau willen tillen. Als zodanig stelt het programma je in staat om een nieuwe mentaliteit te verwerven en wetenschappelijke methodologieën toe te passen op actuele zakelijke kwesties. Daarom heeft het programma een grote impact op je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We richten ons op senior executives met meer dan 10 jaar relevante ervaring in management die in organisaties werken die overwegend internationaal gericht zijn. Een groot deel van de deelnemers hebben management- of C-level functies. We verwachten van onze deelnemers toewijding tot levenslang leren, alsook zich te ontplooien op vlak van persoonlijkheid en leiderschap.

Klik hier voor het schema van de Executive PhD.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • ben je in staat academische kennis te genereren, interpreteren en over te dragen binnen je professioneel en academisch netwerk;
  • zal je bedrijfskundige onderzoekstools en -methoden onder de knie hebben en in staat zijn hen onafhankelijk toe te passen op praktische zakelijke uitdagingen;
  • zal je kennis en ervaring ontwikkelen in al onze Academische Tracks. Lees hier meer over deze unieke tracks.
  • kun je eventueel samenwerken met de faculty van Antwerp Management School of je onderzoek verderzetten in een van onze expertisecentra.

Diploma

Na succesvolle verdediging van de doctoraatsdissertatie, zal je een doctoraatsdiploma (PhD Managementwetenschappen of PhD Sociale Wetenschappen) ontvangen van de Universiteit Antwerpen.

Profiel van vorige edities

Huidige studenten en hun research topics

Klik hier voor het overzicht van onze studenten en hun research topics.

Boogkeers
Elke tweepenninckx

Een vraag over dit programma?

Elke Tweepenninckx

Tel: +32 3 265 47 36

Close

Een vraag over dit programma?