Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner website Lin C2
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/leiderschap-in-cultuur
Masterclass Leiderschap in Cultuur
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/leiderschap-in-cultuur/programma-docenten
Programma en docenten

Masterclass Leiderschap in cultuur - Programma en docenten

Download brochure

Programma en docenten

Curriculum

LinC is opgebouwd uit verschillende leersporen. Het belangrijkste leerspoor zijn de labs: acht tweedaagse bijeenkomsten gericht op het opdoen en samen creëren van nieuwe kennis, inspiratie en inzichten. Ook streven we naar outside the box denken en het uitbreiden van je repertoire van mogelijke handelingen en oplossingen. Deze zogenoemde labs (laboratoria) zijn verspreid over één jaar.

Daarnaast werken deelnemers gedurende dat jaar in kleinere Vlaams-Nederlandse teams aan ‘interventures’ (samenvoeging van de woorden adventure, interventie en invention). Deze zijn gericht op het uitdragen, verrijken en op maat en toepasbaar maken van opgedane kennis en ervaringen.

Verder is er uitgebreid ruimte voor reflectie op en de ontwikkeling van jouw leiderschap. In dit reflectiespoor diep je eigen specifieke vraagstukken rond leiderschap, organisatie en loopbaan verder uit en vergroot je je zelfkennis als motor voor effectief en authentiek leiderschap. De kern van het reflectiespoor bestaat uit vier individuele gesprekken met een ervaren coach. Dit wordt verder ondersteund door een intakegesprek en door oefeningen zoals een 360°feedback en de ‘vlieg-op-de-muur’ techniek.

Tot slot is er het onderdeel ‘vrije ruimte’, waarin een aantal masterclasses of opleidingsbijeenkomsten optioneel wordt aangeboden. Thema’s zijn de ‘basics’ van leiderschap: financieel management, strategisch HR-management in de cultuursector, verandermanagement, auteurschap, PR/Lobby en storytelling. In de vrije ruimte zit ook een persoonlijk budget dat gebruikt kan worden voor een individuele leer- of ontwikkelbehoefte.

Download brochure
Stel je kandidaat
Boogkeers

Een vraag over dit programma?

Joke Schrauwen

Cöordinator LinC Lage Landen

Tel: +32 475 58 96 14

Joke Schrauwen

Cöordinator LinC Lage Landen

Close

Een vraag over dit programma?