Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/re-set-facilitator
Masterclass Re-Set facilitator: re-integratie na burn-out

Masterclass Re-Set facilitator: re-integratie na burn-out

Leer hoe je via jobboetseren de werkhervatting na een burn-out beter kan laten aansluiten op de motivatie en noden van de medewerker.

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

30.03.2023

Tweede startdatum

28.09.2023

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.850

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

30.03.2023

Tweede startdatum

28.09.2023

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.850

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/re-set-facilitator
Masterclass Re-Set facilitator: re-integratie na burn-out

Werkhervatting

na burn-out

Leer hoe je als neutrale gesprekspartner van werkhervatting een positieve ervaring maakt voor zowel werkgever als medewerker.

Toolbox

Re-Set

Met de kaartenset, digitale scan en het dashboard krijg je de juiste tools om een veilige omgeving te creëren.

Wetenschappelijke

hefbomen

De leerstof is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over re-integratie na burn-out.

Succesvolle werkhervatting na burn-out

België stevent af op een half miljoen langdurig zieken. Bij één op drie zijn mentale gezondheidsproblemen, waaronder burn-out, de oorzaak. Opvallend: de helft van de mensen die een burn-out hadden, is bang om te hervallen. Niet zonder reden, want één op vier van wie terug aan de slag gaat, heeft effectief een terugval. De directe en indirecte kosten aan de samenleving, de werkgever en het individu zijn dan ook hoog. Waar loopt het fout? En hoe kunnen werkgevers, hr-medewerkers en consultants dit beter aanpakken?

Met Re-Set leer je hoe je via jobboetseren de werkhervatting na een burn-out beter kan laten aansluiten op de motivatie en noden van de medewerker.

Download de brochure
CSP tracks

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

De methodologie uit deze opleiding bouwt verder op onderzoek van Antwerp Management School en werd ontwikkeld in het kader van een ESF-project samen met Mensura en de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches.

In cocreatie met de relevante actoren ontwikkelden we een concept waarbij de groei van mens en organisatie centraal staat.

Ontdek meer redenen om deze opleiding te volgen
Ph D for Executives AMS

Vijf modules, drie tools en een leercoach

Tijdens deze masterclass leer je hoe je via jobboetseren (job crafting) de werkhervatting na een burn-out beter kan laten aansluiten op de motivatie en noden van de medewerker. Het curriculum bestaat uit vijf modules.

Op het einde van de opleiding heb je alles in handen om de centrale en neutrale spin in het web te zijn die van werkhervatting een positieve ervaring maakt voor zowel werkgever als medewerker. Je krijgt de mogelijkheid om werkhervatting vanuit verschillende oogpunten te benaderen. Om continuïteit en consistentie doorheen de opleiding te verzekeren, zal er dagelijks een leercoach aanwezig zijn. Deze leercoach zorgt ervoor dat je de aangereikte kennis optimaal kan laten aansluiten bij het eigenmaken van het ReSet-model en de daarbijhorende toolbox.

Ontdek het programma en de leerdoelen
Ashley west edwards Ajc V Tj Cz310 unsplash

Hefbomen voor een geslaagde werkhervatting na burn-out

Hoe komt het dat steeds meer mensen langdurig ziek zijn omwille van een burn-out? Ondanks alle aandacht voor preventie en welbevinden, zowel in de privésfeer als op het werk? Het is toch gek dat je ziek van werk kan worden? Waarom worden zoveel mensen opnieuw ziek of zijn ze bang om te hervallen wanneer ze terug aan de slag gaan? Hoe kan je succesvol het werk hervatten? Deze vragen lagen aan de basis van het onderzoeksproject 'Re-integratie na burn-out: hefbomen en succesfactoren voor een geslaagde werkhervatting.'

Lees de blog
Blog Karen paradox web

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Eline Maes

Function: Learning & Development Advisor

Tel: +32 474 44 03 28

Function Learning & Development Advisor
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?