Master in het Management

Rahier Caroline

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Connect Download

Prijs €9.250 (vrij van btw)
Startdatum 28 augustus 2017
Einddatum 31 augustus 2018
Registratie Open

Kosten

Inclusief: het gebruik van alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School en de kosten van uitstappen en residentiële activiteiten. Exclusief: de kostprijs van cursussen en boeken.

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te kunnen stellen voor deze opleiding is een masterdiploma noodzakelijk. Het is mogelijk om te appliceren nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De hele selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de voorwaarde dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma.

Applicatieprocedure
  1. Vul het online applicatieformulier in.
  2. Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstellingsdossier. Voeg opgevraagde documenten toe.
  3. Indien je dossier aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  4. Face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie en competenties voor dit programma.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken. Bij goedkeuring ontvang je de link om je te registreren voor het programma.

Applicatiedeadline

Aangezien wij slechts een gelimiteerd aantal studenten toelaten voor de Master in het Management, raden wij je aan zo snel mogelijk te appliceren. Appliceren kan vanaf 1 oktober 2016. De uiterste datum voor applicatie is 15 augustus 2017.

Rahier Caroline

Caroline Rahier, Recruitment Manager