Icon info
NL
Neuro Training Lab web
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/onderzoek
Onderzoek
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/onderzoek/hoogperformante-organizaties
Hoogperformante organizaties
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/onderzoek/hoogperformante-organizaties/partners
Partners

Leading with the brain in mind

Partners

Contactpersoon Steven Poelmans, PhD

Melexis is een wereldwijde leverancier van micro-elektronische halfgeleideroplossingen en staat voor engineering die de best denkbare toekomst mogelijk maakt – een toekomst die veilig, schoon en comfortabel is. Al deze aspecten worden weerspiegeld in de toepassingen die onze technologie mogelijk maakt.

Meer over Melexis

Word een hoogperformante organisatie

Het concept van de leerstoel is uniek omwille van de combinatie van neurowetenschappen, onderzoek naar organisatiegedrag, oefenen van leiderschapsontwikkeling, (draagbare) technologie en interculturele contexten. De leerstoel genereert ‘thought leadership’ in de groei naar duurzame, hoogperformante teams en organisaties.

Het doel is dan ook om de performantie en het welzijn in organisaties te onderzoeken en te optimaliseren. We doen dit door het implementeren van organisatie- en individuele strategieën om biometrische gegevens op een ethisch verantwoorde manier te verzamelen en systematisch te bestuderen. De data worden daarbij doordacht ingezet ten voordele van duurzame, organisatorische performantie, met behoud van het individuele en sociale welzijn.

Als partner begeleiden wij jou in je proces om uit te groeien tot een hoogperformante organisatie via ons stevig aanbod.

Wat

NeuroTrainingLab™

Elk jaar kan één interne coach/expert getraind worden om het labo te gebruiken, om de onderzoeksresultaten van de leerstoel en knowhow in hun organisatie te implementeren, en om neuro-inzichten te integreren in leiderschapsontwikkeling en coachingsprogramma's. Daarnaast kan de partner vijf leiders in het lab laten evalueren.

Beïnvloeden van beleid en praktijk

Actieve bijdrage aan een onderzoeksagenda die cruciaal is voor de samenleving, om duurzame economische activiteit te stimuleren en tegelijkertijd welzijn te waarborgen. Deelnemen aan een denktank om een positieve invloed uit te oefenen op organisatorische uitmuntendheid, ethische praktijk en goed gestuurd beleid.

Managementteam challenge

Deelnemen aan een unieke beoordeling van een topteam, waarbij we observaties van competenties en het meten van biometrische indicatoren tijdens een crisissimulatiespel combineren om de waarde van leiderschap en teamwerk aan te tonen.

Kennisopbouw

Actief deelnemen aan interventieonderzoek, waarbij de gezondheid en performantie van individuele medewerkers en managers positief worden beïnvloed, terwijl data worden verzameld om het beleid en de ontwikkeling van de organisatie te sturen.

Bouwen aan sociaal kapitaal

Forum voor een netwerk van experten uit pioniers, start-ups, de academische wereld en de overheid, die werken op het kruispunt van organisatorische gezondheid, performantie en technologie.

Leiderschapsontwikkeling

Deelnemen aan twee nieuwe ontwikkelingsprogramma's, opgezet door Antwerp Management School, om competenties te ontwikkelen die gelinkt zijn aan hoogperformante leiders, teams en organisaties.

Branding

Associëren van je markt- en werkgeversimago met innovatieve wetenschap, praktijk en ethiek van performantie en welzijn.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Function Professor leiderschap & toegepaste organisationele neurowetenschappen
Steven poelmans image
Sluiten