Icon info
NL
Mgm FTM general
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm
Onze voltijdse masterprogramma's

Onze voltijdse masterprogramma's

Download brochure

Wat biedt AMS?

We bieden 9 interactieve en praktijkgerichte voltijdse masteropleidingen. Professoren geven je een theoretisch kader, terwijl gastdocenten je uit eerste hand inzicht geven in de dagelijkse gang van zaken. Je analyseert real-life business cases, maakt zakelijke presentaties en rapporten en je werkt aan een in-company project.

Kortom, we stomen je in 1 jaar tijd klaar voor het bedrijfsleven en je toekomstige carrière. We proberen een werkomgeving te simuleren zodat je goed voorbereid bent op het tempo, de intensiteit en de concurrentiekracht van de huidige arbeidsmarkt. Tijdens jouw jaar op AMS, organiseert ons career center verschillende activiteiten en workshops om jouw carrière succesvol te kunnen starten.

Onze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere business schools. Bij AMS is er een nauw contact tussen studenten, medewerkers en docenten. Dit resulteert in betekenisvolle, persoonlijke interactie.

Al onze programma's zijn internationaal, onze studenten komen van over de hele wereld: je verbetert niet alleen je Engelse communicatieve vaardigheden, je leert ook werken in multiculturele teams, een belangrijke troef voor veel werkgevers.

Bij AMS staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Onze aanpak is rechttoe rechtaan: hoe beter je je als persoon voelt, hoe zelfverzekerder je bent in gecompliceerde zakelijke situaties.

Banner Career possibilities

Een waaier aan carrière-mogelijkheden

Aan AMS word je klaargestoomd om een succesvolle carrière te starten. Onze Career Management Service organiseert tal van activiteiten om jou te ondersteunen in de zoektocht naar een job die bij jou past: sollicitatieworkshops, jobbeurzen, netwerk- en speeddating events, case evenings. Je wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken en assessments.

Onze Career Management Service en het persoonlijk ontwikkelingstraject (Global Leadership Skills) zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten, interesses en behoeftes en dat je die kan aftoetsen met jobs en carrièremogelijkheden.

Lees meer over onze career management services

52186384480 64ae0a0ebf k

Top-ranked masters

Als bewijs voor haar permanente aandacht voor de kwaliteit van de opleidingen heeft AMS de AACSB- en NVAO- accreditatie ontvangen en is de school opgenomen in de Financial Times Rankings. Onze masters halen hoge rankings in Eduniversal Rankings en QS World University Rankings. De Financial Times Rankings plaatst onze programma's op N° 20 worldwide for international careers.

Lees meer

Antwerp

Antwerpen, het hart van Europa

Antwerpen, metropool aan een rivier, wereldbekend voor de diamantsector, mode, de haven en nog veel meer. Antwerpen is een studentenstad en een creative stad, altijd open voor nieuwe ideën.

Onze internationale studenten houden alvast van Antwerpen, lees meer over de troeven van Antwerpen en bekijk de video’s van Andrea, Julan en Godze.

Lees meer over de troeven van Antwerpen

FTM grads 2022 min

Jouw persoonlijk ontwikkelingstraject: Global Leadership

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze award-winning Global Leadership track dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek het Global Leadership traject

AMS FTM virtual info eventbanner ICON new

Ontmoet ons

Wil je met ons kennismaken? Graag wat meer informatie of studie-advies? Boek een persoonlijke skype meeting, schrijf je in voor een (virtuele) infosessie, maak met ons kennis op een (virtuele) masterbeurs.

Lees meer

#AMSpeople

Ontdek hoe onze studenten, collega's, faculty & alumni AMS beleven.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Evapeeters

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Function Business Lead Full-Time Masters
Meeting
Evapeeters
Sluiten

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?