Icon info
NL
Mgm FTM general
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm
Onze voltijdse masterprogramma's

Onze voltijdse masterprogramma's

Download brochure

Wat biedt AMS?

Wij bieden 8 interactieve en praktijkgerichte voltijdse masterprogramma's. Professoren voorzien je van een theoretisch kader terwijl gastdocenten je uit de eerste hand inzicht geven in het dagelijkse bedrijfsleven. Je analyseert praktijkcases, maakt bedrijfspresentaties en -rapporten en werkt aan een in-company project.

In 1 jaar bereiden we je voor op het bedrijfsleven en je toekomstige carrière. We proberen de werkomgeving te simuleren, zodat je goed voorbereid bent op het tempo, de intensiteit en de concurrentie van de hedendaagse arbeidsmarkt. Tijdens je jaar op AMS organiseert ons Career Service Center een reeks activiteiten om je carrière succesvol te lanceren.

Onze persoonlijke benadering onderscheidt ons van andere business schools. Bij AMS is er nauw contact tussen studenten, medewerkers en docenten. Dit uit zich in betekenisvolle, persoonlijke interactie.

Al onze programma's zijn internationaal, onze studenten komen van over de hele wereld: je verbetert niet alleen je Engelse communicatievaardigheden, je leert ook werken in multiculturele teams, een belangrijke troef voor veel werkgevers.

Bij AMS staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Onze aanpak is eenvoudig: hoe beter je je voelt als persoon, hoe zelfzekerder je bent in ingewikkelde zakelijke situaties.

Banner Career possibilities

Een waaier aan carrière-mogelijkheden

Aan AMS word je klaargestoomd om een succesvolle carrière te starten. Onze Career Management Service organiseert tal van activiteiten om jou te ondersteunen in de zoektocht naar een job die bij jou past: sollicitatieworkshops, jobbeurzen, netwerk- en speeddating events, case evenings. Je wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken en assessments.

Onze Career Management Service en het persoonlijk ontwikkelingstraject (Global Leadership) zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten, interesses en behoeftes en dat je die kan aftoetsen met jobs en carrièremogelijkheden.

Lees meer over onze career management services

52186384480 64ae0a0ebf k

Top-ranked masters

Door de EQUIS-accreditatie van de Universiteit van Antwerpen - Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie, inclusief alle activiteiten van AMS, behoort AMS bij een selecte groep (1%) van business schools wereldwijd met drie internationale accreditaties (AACSB, AMBA en EQUIS), ofwel een zogenaamde "Triple Crown".

Onze programma's zijn ook opgenomen in de Financial Times Rankings. De FT Rankings plaatst onze full-time masterprogramma's wereldwijd in de Top 20 worldwide for international careers. Onze masters halen ook hoge rankings in Eduniversal Rankings en QS World University Rankings (in Top 10 Best Value for Money).

Lees meer

Antwerp

Antwerpen, het hart van Europa

Antwerpen, metropool aan een rivier, wereldbekend voor de diamantsector, mode, de haven en nog veel meer. Antwerpen is een studentenstad en een creative stad, altijd open voor nieuwe ideën.

Onze internationale studenten houden alvast van Antwerpen, lees meer over de troeven van Antwerpen en bekijk de video’s van Andrea, Julan en Godze.

Lees meer over de troeven van Antwerpen

FTM grads 2022 min

Jouw persoonlijk ontwikkelingstraject: Global Leadership

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze award-winning Global Leadership track dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek het Global Leadership traject

GL Days Arms Raised

Ontmoet ons

Wil je met ons kennismaken? Graag wat meer informatie of studie-advies? Boek een persoonlijke skype meeting, schrijf je in voor een (virtuele) infosessie, maak met ons kennis op een masterbeurs.

Lees meer

#AMSpeople

Ontdek hoe onze studenten, collega's, faculty & alumni AMS beleven.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Julie Hillewaert WEB

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?