Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
FTM overzichtspagina 2
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm
Onze voltijdse masterprogramma's

Onze voltijdse masterprogramma's

Contacteer Michael

Wat biedt AMS?

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging?

Onze masters zijn praktijkgericht en interactief en bereiden jou voor op een succesvolle (internationale) carrière. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk: je werkt aan een project in een bedrijf waardoor je je kennis meteen kunt toepassen in een werkcontext. Elk jaar verwelkomen wij studenten uit alle hoeken van de wereld (meer dan 40 nationaliteiten), zo leer je samenwerken in multiculturele teams, een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in de toekomst.

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met ons Global Leadership Skills traject dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

FTM general banner2

Ontdek onze opleidingen

Maak kennis met onze 8 full-time masteropleidingen.

Bekijk onze full-time masteropleidingen

Cafe Antwerp

Antwerpen, het hart van Europa

Antwerpen, metropool aan een rivier, wereldbekend voor de diamantsector, mode, de haven en nog veel meer. Antwerpen is een studentenstad en een creative stad, altijd open voor nieuwe ideën.

Onze internationale studenten houden alvast van Antwerpen, lees meer over de troeven van Antwerpen en bekijk de video’s van Andrea, Julan en Godze.

Lees meer over de troeven van Antwerpen

General FTM image6

Jouw persoonlijk ontwikkelingstraject: Global Leadership Skills

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze Global Leadership Skills dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek het Global Leadership Skills traject

FTM general banner 7

Top-ranked masters

Als bewijs voor haar permanente aandacht voor de kwaliteit van de opleidingen heeft Antwerp Management School de AACSB- en NVAO- accreditatie ontvangen en is de school opgenomen in de Financial Times Rankings. Onze masters halen hoge rankings in Eduniversal Rankings en QS World University Rankings

Lees meer

Banner Career possibilities

Een waaier aan carrière-mogelijkheden

Aan AMS word je klaargestoomd om een succesvolle carrière te starten. Gedurende jouw jaar bij AMS worden verschillende activiteiten georganiseerd die je kunnen inspireren en helpen om een beslissing te nemen voor je toekomstige carrière: sollicitatieworkshops, jobbeurzen, netwerkevents, case evenings. Je wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken en assessments.

Individuele en peer coaching zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten, interesses en behoeftes en dat je die kan aftoetsen met jobs en carrièremogelijkheden.

Lees meer over onze career management services

Boogkeers hallway

Ontmoet ons

Wil je met ons kennismaken? Graag wat meer informatie of studie-advies? Boek een persoonlijke skype meeting, schrijf je in voor een (virtuele) infosessie, maak met ons kennis op een (virtuele) masterbeurs.

Lees meer

#AMSpeople

Ontdek hoe onze studenten, collega's, faculty & alumni AMS beleven.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Michael Sewell 2

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Michael Sewell

Tel: 0032 (0)3 265 98 60

Close

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?