Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Fin PG Website
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/financieel-management-publieke-social-profit-sector
Masterclass Financieel Management voor de publieke & social profit sector
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/financieel-management-publieke-social-profit-sector/getuigenissen
Getuigenissen

Masterclass Financieel Management voor de publieke & social profit sector - Getuigenissen

Download brochure

Getuigenissen

De beste publiciteit voor onze modules van de postgraduaten komt van de mensen die al zijn afgestudeerd en nu volop voordeel halen uit hun nieuw vergaarde kennis in een boeiende carrière of een persoonlijke uitdaging.

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

Het programma van het Postgraduaat Publiek en Social Profit Management was heel compleet en zeer complementair. Voor mij was de grote verrassing ‘de module financieel management’. Ik heb dit aspect binnen mijn leidinggevende loopbaan nooit in de vingers gehad, en steeds als ballast in mijn takenpakket beschouwd. Ik keek dan ook op tegen deze module, met de vrees om 5 lessen droge materie te moeten slikken. Bert Gijsels slaagde er echter in om mij meteen vanaf de eerste les te prikkelen. Hij bracht deze materie met veel passie en op een boeiende wijze waardoor deze module heel behapbaar werd en begeesterend werkte. Mijn blik op het luik financieel management binnen mijn leidinggevende functie is hierdoor compleet veranderd. Met de verworven kennis uit deze module, voel ik me nu veel sterker binnen het managementteam van mijn organisatie.

— Ewoud L’Amiral, Responsible Environmental planning

De module financieel management biedt een heldere opfrissing van basisconcepten en –principes. Het stimuleert tegelijk om een aantal vraagstukken op maat van je eigen organisatie te formuleren en ermee aan de slag te gaan. Praktisch en nuttig.

— Danielle Dierckx, director De Roma

Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?