Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Leading Digital Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership
Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership/overzicht
Overzicht

Digital Transformation: Strategy & Leadership - Overzicht

Download brochure

Overzicht

Informatietechnologie (IT) is cruciaal geworden in de ondersteuning, duurzaamheid, innovatie en groei van ondernemingen. Als gevolg hiervan zullen digitale mogelijkheden in toenemende mate bepalen welke bedrijven waarde creëren en welke waarde verliezen.

De masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership erkent deze kritische afhankelijkheid en roept op tot een specifieke focus op het opbouwen van organisatorische capaciteiten rond de digitale bedrijfsmiddelen. Deze mogelijkheden omvatten het ontwerp en de implementatie van governance- en managementmodellen rond digitale activa, de integratie van bedrijfs- en IT (digitale) strategieën en de articulatie en realisatie van voordelen van digitale investeringen.

Leerdoelen

Na het volgen van deze masterclass:

  • Ben je in staat een digitale strategie te ontwikkelen in lijn met de bedrijfsstrategie;
  • Begrijp je de prestatie impact van digitale IT-initiatieven;
  • Begrijp je hoe een portefeuille van IT-investeringen effectief moet worden beheerd;
  • Zet je digitale strategie om in de praktijk;
  • Kun je opportuniteiten en risico’s die IT-gerelateerd is identificeren en evalueren;
  • Kun je internationale IT-governance kaders interpreteren zoals COBIT 5 – COBIT 2019.

Doelpubliek

Dit programma is ontworpen voor middenmanagers en C-level managers die een business- of IT-achtergrond hebben en betrokken zijn bij de bedrijfs- en digitale strategiebepaling. Deelnemers aan dit programma zoeken naar waardecreatie en innovatie uit digitale investeringen.

Bijvoorbeeld: CIO’s, CEO’s en andere C-level executives, BU-managers, bedrijfsprocesverantwoordelijken, project-, programma- en portfoliomanagers, bedrijfsconsulenten, informatiemanagers, business-/IT-relatiemanagers, IT-managers, business process owners, innovation managers.

Diploma

Na actieve deelname aan deze opleiding ontvang je het certificaat van ‘Master Class Digital Transformation: Strategy & Leadership’ van Antwerp Management School.

Bovendien krijg je een vrijstelling voor deze module als je je zou inschrijven voor een van de Executive Master opleidingen in Leading Digital Transformation aan de Antwerp Management School.

Behaal een masterdiploma!

De Masterclass Digital Transformation: Strategy and Leadership is een integraal deel van onze Executive Master tracks in Leading Digital Transformation. Vier parttime masterprogramma’s bieden je de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma (MSc).

Dankzij de modulaire opbouw van deze master tracks, bieden we maximale flexibiliteit met meerdere startdate gespreid over 2 academiejaren. Start met een module en schrijf je later in voor de volledige master of combineer de modules die het best aansluiten bij hetgeen jij nodig hebt.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Nederlands/Vlaamse NVAO-accreditatie.

Infosessies

Wil je graag meer weten over de Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership? Kom dan naar een van onze infosessies.

Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?