Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Postgraduaten PSSP
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/postgraduaten-publiek-social-profit-cultuur-zorg
Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/postgraduaten-publiek-social-profit-cultuur-zorg/waarom
Waarom AMS?

Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg - Waarom AMS?

Download brochure

Waarom AMS?

Je verwerft als manager, leidinggevende of medewerker een helikopterview over de verschillende essentiële managementdomeinen.

1. Praktijkgericht

Deze postgraduaten zijn praktische opleidingen waarvan je de opgedane kennis onmiddellijk kan toepassen in jouw organisatie. We vertrekken van uit een academisch ondersteund theoretisch kader maar de nadruk ligt op cases uit de praktijk en toepasbare kennis. Onze faculty heeft zowel academische expertise als praktijkkennis én grote affiniteit/ervaring met de publieke en social profitsector.

2. Interactief

In deze opleiding passen we de principes van blended learning toe: Alle nodige documentatie en achtergrondinformatie wordt gedeeld via ons digitale leerplatform brightspace. Dit maakt interactief leren mogelijk op alle momenten van de dag, ook buiten de lesuren.

3. Return on investment

Deze postgraduaten bieden know-how aan om complexe managementvraagstukken aan te pakken en handvaten voor het verbeteren van de eigen efficiëntie in beleid en bestuur. Door het aanbieden van 3 sectorgerichte postgraduaten bieden we je de kans om je kennis en vaardigheden aan te scherpen binnen jouw specifieke domein.

4. AMS: expertise en kwaliteit

Al bijna zestig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en research een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Lees hier meer over de goede reputatie van de school.

Download de brochure
Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?