https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-vastgoedmanagement
Executive Master in Real Estate Management (MRE)
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-vastgoedmanagement/getuigenissen
Getuigenissen

Master in Real Estate Management (MRE)

Banner Executive Master Real Estate Management

Getuigenissen

De beste publiciteit voor onze Master in Real Estate komt van de mensen die al zijn afgestudeerd en nu volop voordeel halen uit hun nieuw vergaarde kennis in een boeiende internationale carrière of een persoonlijke uitdaging.

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

We nodigen je uit om deze getuigenissen te bekijken en je onder te dompelen in het leven van een MRE student aan Antwerp Management School.

"Toegang krijgen tot objectieve informatie in een professionele competitieve wereld is geen evidentie. De MRE opleiding biedt de mogelijkheid tot interactieve communicatie met professoren, gastdocenten en deelnemers (allen vastgoedprofessionals) onderling, een absoluut privilege. De MRE geeft een generalistische visie op de vastgoedsector waardoor ik nu meer flash-lights kan activeren en op het juiste moment de raad van specialisten inschakel. "

— Bram Das, Alumnus 2011

"In het bijzonder laat het MRE-programma toe aan deelnemers met een technische bagage om hun financiële en juridische know-how en skills verder te ontwikkelen en zodoende een onmiddellijke en substantiële bijdrage te leveren tot de winstgevendheid van hun bedrijf. "

— Sven de Bondt, Alumnus 2010

"De MRE opleiding heeft mij een netwerk opgeleverd waar ik specialisten kan ondervragen in hun domein. Ik heb dit netwerk internationaal nog kunnen verbreden door lid te worden van RICS. "

— Chris Wouters , Alumnus 2010

Boogkeers
bert-de-vos

Een vraag over dit programma?

Bert De Vos

Tel: 0032 (0)475 60 22 82

Close

Een vraag over dit programma?