Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Women Executive MBA 1
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/ams-stijgt-opnieuw-in-de-financial-times-executive-mba-ranking-in-belgië
AMS stijgt opnieuw in de Financial Times Executive MBA ranking in België

oktober 01, 2017

AMS stijgt opnieuw in de Financial Times Executive MBA ranking in België

Antwerp Management School is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en maakt een mooie sprong voorwaarts. Met negen plaatsen winst staat AMS nu op nummer 80 wereldwijd en hoort daarmee tot de top 30 van beste EMBA’s binnen Europa.

Het Executive MBA-programma (EMBA) van Antwerp Management School onderscheidt zich van andere EMBA-programma’s hoofdzakelijk door de doorgedreven internationalisering. Dit uit zich in een sterke combinatie van zowel internationale docenten en studenten als ook bestuursleden.

Het is vooral de internationale focus in de verschillende programmaonderdelen die de alumni, die voor deze ranking werden bevraagd, zeer positief hebben beoordeeld. Gedurende het programma volgen de deelnemers ook enkele modules aan de Sun Yat Sen University in Guangzhou en aan het Massachusetts Institute of Technology in Boston. Bovendien doorlopen zij deze buitenlandse trajecten samen met de deelnemers uit het EMBA-programma dat AMS in samenwerking met het Institute of Business Studies in Moskou organiseert.

Als we de ranking nog wat meer in detail bekijken, dan valt vooral op dat we een sterke vertegenwoordiging van vrouwelijke docenten hebben, ten opzichte van de andere scholen in deze ranking. Een ander aspect waarin de EMBA van AMS uitblinkt is de mate waarin onze alumni tevreden zijn over het bereiken van de beoogde doelen die ze hadden bij aanvang van het programma.

Het Executive MBA-programma van AMS is intensief maar gebalanceerd en duidelijk gestructureerd in verschillende blokken verspreid over twee academiejaren. Ervaring heeft ons geleerd dat modules van één hele dag op vrijdag en zaterdag, om de drie weken, de optimale planning is in combinatie met werk en familie.

Tijdens de opleiding volgen de deelnemers naast hun traject in Antwerpen, ook modules aan de Sun Yat Sen University in Guangzhou, China, en aan het Massachusetts Institute of Technology in Boston, VS. Hierbij werken en studeren zij ook samen met de cohorte van IBS RANEPA in Moskou.

Meer informatie op www.antwerpmanagementschool.be/emba

Contact

Peter Rafferty, EMBA Program Director, peter.rafferty@ams.ac.be

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.