News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
Zoeken
Kies een jaar

november 07, 2017

Studie toont co-sourcing als oplossing voor langere loopbanen

Door de verhoogde pensioenleeftijd en de hoge kost van de vergrijzing, staan organisaties voor de uitdaging om oudere werknemers langer inzetbaar en gemotiveerd te houden. Creatieve oplossingen moeten ervoor zorgen dat het werk werkbaar blijft en het gebruik van brugpensioen of het Stelsel van Werkloosheid met bedrijfsToeslag (SWT) ontmoedigen.

november 06, 2017

Antwerp Management School lanceert podcast-reeks ‘Leiderschap is overal’

Antwerp Management School lanceert vandaag ‘Leiderschap is overal’, een podcast-reeks die het clichébeeld doorzeeft en laat zien dat leiderschap overal is, in onze omgeving én in onszelf.

oktober 01, 2017

AMS stijgt opnieuw in de Financial Times Executive MBA ranking in België

Antwerp Management School is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en maakt een mooie sprong voorwaarts. Met negen plaatsen winst staat AMS nu op nummer 80 wereldwijd en hoort daarmee tot de top 30 van beste EMBA’s binnen Europa.

september 11, 2017

AMS behoudt sterke positie in internationale ranking

On Monday, Sept. 11, 2017, the Financial Times published its “2017 Masters in Management Rankings.” Coming top in Belgium, second place in the Benelux region and number 30 internationally, Antwerp Management School maintains its strong position.

september 04, 2017

Eerste disruptival, een festival voor West-Vlaamse kmo’s

Ruim 100 aanwezigen kregen donderdag tijdens Disruptival in Oostende een glimp van de toekomst te zien. Kennisinstellingen demonstreerden de nieuwste technologieën en gaven de ondernemers een voorproefje van de impact van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijke opportuniteiten voor hun bedrijf.