Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/overzicht
Overzicht
Download brochure

Overzicht

Dit Executive MBA programma zou wel eens iets voor jou kunnen zijn. Jazeker, stel jezelf de vraag…

Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven? Wil je graag verandering? Heb je de brandende ambitie om een een verschil te maken en merkwaardige impact te hebben op de business en de maatschappij?

Dan ben je klaar voor een nieuw avontuur. Klaar om het juiste pad te nemen dat leidt naar jouw doel. Klaar om uit je dagelijkse routine en comfortzone te stappen, je eigen ontwikkeling te omarmen en je persoonlijke groei te realiseren.

Onze gedeelde waarden, die de EMBA blijven stimuleren

"Opening minds to impact the world", is een visie die AMS en zijn partner IBS hoog in hun vaandel dragen. We hebben een programma gemaakt dat wordt gedreven door onze gedeelde humanistische waarden en ervoor zorgt dat onze deelnemers een diep inzicht krijgen in de menselijke, ethische en economische dimensies van organisaties die moeten werken in een internationale omgeving, gedreven door technologie en sociale dimensies.

AMS levert al meer dan 60 jaar een state-of-the-art Executive MBA. In 1999 begon een samenwerking met IBS in Moskou om Moskou-studenten voor te bereiden op een nieuwe economische toekomst. Deze samenwerking zal de EMBA gegarandeerd naar nieuwe hoogten tillen.

Onze missie

Antwerp Management School is een internationale business school die zijn klanten helpt om duurzame waardes te creëren door hen op te leiden tot Global Citizens die de kunst beheersen van het nemen van beslissingen en mensen te leiden. Om deze missie te volbrengen, levert Antwerp Management School state-of-the-art managementkennis, verankerd in een zakelijke en organisatorische context. Dit is de fundamentele basis waarop drie waardepijlers worden geplaatst: zelfbewustzijn, globaal perspectief en maatschappelijk bewustzijn. Drie waardes waarvan wij overtuigd zijn dat deze nodig zijn om wereldburgers te worden.

EMBA interpretatie & ontwerp

De structuur en inhoud van onze EMBA weerspiegelt de missie van de school. We leveren state-of-the-art managementkennis op basis van drie pijlers; persoonlijke ontwikkeling, internationale mindset en maatschappelijk bewustzijn.

We geven je diep inzicht in en up-to-date kennis van alle managementdomeinen, met docenten van over de hele wereld.

1. Ons uniek Personal Development Program omvat ons baanbrekende NeuroTrainingLab en 1-2-1 coaching door ervaren professionals.

2. De internationale ervaring wordt gedreven door zeer boeiende componenten en een gemengde groep van mondiale deelnemers.

3. Het Positive Impact Project heeft tot doel je in contact te brengen met wereldwijde uitdagingen en je duurzame transformatievaardigheden aan te scherpen.

Samen helpen deze bouwstenen om je te ontwikkelen tot een effectieve leider en wereldburger.

De Executive MBA bij AMS heeft een holistische benadering en ontwikkelt het hele individu op professioneel en persoonlijk niveau. Daarom is deze EMBA perfect voor werkende professionals die hun vaardigheden willen verfijnen, opnieuw willen definiëren hoe ze hun sterke punten kunnen toepassen en aan de volgende stap in hun carrière willen beginnen.

Klik hier voor een overzicht van het schema.

Hoe maken we dit mogelijk?

Studeer op je eigen tempo

We weten heel goed dat een Executive MBA niet altijd 100% compatibel is met de vragen en noden van je carrière. Bij AMS gaan we deze uitdaging graag aan en indien nodig, zorgen we ervoor dat jij op je eigen tempo kunt studeren. Je kunt de EMBA in 2, 3 of meer jaar vervolledigen. De standaard duur voor het afronden van een EMBA is 22 maanden (gelijk aan 2 academische jaren). In sommige gevallen kan het zijn dat dit niet overeenkomt met je privé-leven of met je professionele verantwoordelijkheden. AMS raadt je daarom aan om met ons in gesprek te gaan over hoe we het schema kunnen opbouwen zodat jij het programma in een logische volgorde kunt afwerken, afgestemd op jouw eigen privé en professionele kunnen. Contacteer ons gerust voor meer details.

De workflow van het leerproces


Kleine klasgroepen

Gemiddeld bestaat onze EMBA-groep uit 30 - 35 deelnemers per locatie. Door deze kleinere klassen kan elke deelnemer individuele ondersteuning krijgen en gemakkelijker toegang hebben tot onze faculteit. Het hoge niveau van interactie in de klas zorgt voor levenslange vriendschappen in een ondersteunende sfeer.

Netwerkmogelijkheden worden gecreëerd door de frequente verbindingen tussen klasgroepen van verschillende jaren en verschillende locaties, waardoor een netwerk ontstaat van 150 - 200 deelnemers. Alumni-evenementen bieden elk jaar verschillende netwerkevenementen aan na het behalen van de opleiding.

We gaan voor kwaliteit, altijd

Alle deelnemers die willen afstuderen met de graad van Executive Master of Business Administration (EMBA) moeten voldoende competenties aantonen in de verplichte modules, naast het indienen van volwaardige Master Consulting Project-rapporten en Positive Impact-rapporten.

Al het lesmateriaal, discussies en opdrachten zijn volledig in het Engels.

‘‘Het ontwerp van het programma, de interactie met docenten en met collega-studenten geeft een boost aan je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Na elke les ga je verjongd naar huis en reflecteer je op een andere manier over alle aspecten van je eigen bedrijf.”

— Marc S.

Klasprofielen

Elk jaar willen we een groep van +-35 deelnemers werven met een brede waaier van academische en professionele achtergronden. We moedigen vrouwelijke en (aspirant) ondernemers aan om ons programma te overwegen en we willen flexibel zijn in het voldoen aan individuele behoeften om je EMBA-studies aan de Antwerp Management School te voltooien.

  • Gemiddelde leeftijd: 36 jaar
  • Gemiddelde werkervaring: 13 jaar
  • Vrouwelijke deelnemers: 33%
  • Internationale deelnemers: 33%

AMS, jouw tweede thuis

We nodigen je uit om onze warme en uitnodigende leeromgeving te ervaren. We steken veel tijd en investeringen in netwerken, het organiseren van interessante evenementen en zorgen ervoor dat iedereen zich goed en op zijn gemak voelt bij AMS. Je zult namelijk veel tijd moeten besteden aan je studie en met je medestudenten, naast je eigen professionele carrière en privéleven.

Kom en ontdek ons nieuwe gebouw aan de Boogkeers met volledig ingerichte klaslokalen, een leuke bistro en dakterras om te ontspannen tijdens je pauzes, studieruimtes, een foyer waar je medestudenten kunt ontmoeten of een kopje koffie kunt drinken voordat je naar de les gaat en nog veel meer. Onze omgeving is ontworpen met jou en jouw behoeften in gedachten.

  • The Alumni Community van Antwerp Management School en de Executive MBA - levenslange vrienden
    - Antwerp Management School heeft 24.000 geregistreerde alumni in meer dan 85 landen.
Stel je kandidaat
Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?