Banner Executive Master Real Estate Management
Executive MBA
Overzicht

Dit Executive MBA programma zou wel eens iets voor jou kunnen zijn. Jazeker, stel jezelf de vraag…

Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven? Wil je graag verandering? Heb je de brandende amabitie om een een verschil te maken en merkwaardige impact te hebben op de business en de maatschappij?

Dan ben je klaar voor een nieuw avontuur. Klaar om het juiste pad te nemen dat leidt naar jouw doel. Klaar om uit je dagelijkse routine en comfortzone te stapppen, je eigen ontwikkeling te omarmen en je persoonlijke groei te realiseren.
Welkom op AMS!

Onze missie

Antwerp Management School is een internationale business school die zijn klanten helpt om duurzame waardes te creëren door hen op te leiden tot Global Citizens die de kunst beheersen van het nemen van beslissingen en mensen te leiden. Om deze missie te volbrengen, levert Antwerp Management School state-of-the-art managementkennis, verankerd in een zakelijke en organisatorische context. Dit is de fundamentele basis waarop drie waardepijlers worden geplaatst: zelfbewustzijn, globaal perspectief en maatschappelijk bewustzijn. Drie waardes waarvan wij overtuigd zijn dat deze nodig zijn om wereldburgers te worden.

EMBA interpretatie & ontwerp

De structuur en inhoud van onze EMBA weerspiegelt de missie van de school. We leveren niet alleen managementkennis, maar ook een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, coaching, diepgaande internationale componenten (bijv. international immersion modules) en een gemeenschapsproject, de bouwstenen die nodig zijn om een wereldburger te worden.

Een individu in zijn geheel helpen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau, dat is waar de Executive MBA bij AMS in uitblinkt. Daarom is deze EMBA perfect voor enthousiaste professionals die het gevoel hebben klaar te zijn voor de volgende stap in hun carrière of voor een volledige carrièreswitch.

Klik hier voor een overzicht van het schema.

Hoe maken we dit mogelijk?

De workflow van het leerproces

Kleine klasgroepen

Onze EMBA groepen bestaan uit maximum 35 deelnemers zodat we jullie alle aandacht en begeleiding kunnen geven. We helpen jullie waar nodig, zodat jullie je kunnen focussen op jullie studie en eigen leven.

Studeer op je eigen tempo

We weten heel goed dat een Executive MBA niet altijd 100% compatibel is met de vragen en noden van je carrière. Bij AMS gaan we deze uitdaging graag aan en indien nodig, zorgen we ervoor dat jij op je eigen tempo kunt studeren. Je kunt de EMBA in 2, 3 of meer jaar vervolledigen. De standaard duur voor het afronden van een EMBA is 22 maanden (gelijk aan 2 academische jaren). In sommige gevallen kan het zijn dat dit niet overeenokmst met je privé-leven of met je professionele verantwoordelijkheden. AMS raadt je daarom aan om met ons in gesprek te gaan hoe we het schema kunnen opbouwen zodat jij het programma in een logische volgorde kunt afwerken, afgestemd op jouw eigen privé en professionele kunnen. Contacteer ons gerust voor meer details.

We gaan voor kwaliteit, altijd

Alle deelnemers die willen afstuderen met de graad van Executive Master of Business Administration (EMBA) moeten voldoende competenties aantonen in de verplichte modules, naast het indienen van volwaardige Master Consulting Project-rapporten en Community Project-rapporten.

Al het lesmateriaal, discussies en opdrachten zijn volledig in het Engels.

‘‘Het ontwerp van het programma, de interactie met docenten en met collega-studenten geeft een boost aan je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Na elke les ga je verjongd naar huis en reflecteer je op een andere manier over alle aspecten van je eigen bedrijf.” Marc S. alumnus

Klasprofielen

Elk jaar willen we maximaal 35 deelnemers werven met een brede waaier van academische en professionele achtergronden. We moedigen vrouwelijke en (aspirant) ondernemers aan om ons programma te overwegen en we willen flexibel zijn in het voldoen aan individuele behoeften om je EMBA-studies aan de Antwerp Management School te voltooien.

• Gemiddelde leeftijd: 36 jaar
  • Gemiddelde werkervaring: 13 jaar