Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Masterclass HRM
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-hrm
Masterclass HRM
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-hrm/programma-docenten
Programma & docenten

Masterclass HRM - Programma & docenten

Download brochure

Programma & docenten

Uitdaging 1: duurzaam HRM

Hoe past strategisch HRM binnen de bedrijfsstrategie? Op welke wijze spelen we met HRM in op globale trends? Welke evolutie maken we door van personeelsbeheer naar duurzaam HRM? ‘Managing human resources’ gaat over hoe de HR-professional optreedt als probleemoplosser.

Uitdaging 2: talentmanagement

Hoe combineren we het perspectief van de organisatie met het perspectief van de medewerkers wanneer we het hebben over gewenste competenties en aanwezig talent? Hoe begeleiden we medewerkers in hun loopbaan en zorgen we voor een flexibele mobiliteit en opvolging? Hoe zijn we een aantrekkelijke werkgever en hoe behouden we mensen in onze organisatie zo lang als zinvol is voor beide partijen?

Uitdaging 3: prestatiemanagement

Hoe draagt HRM bij tot de organisatieperformantie? Wat zijn typische HR-kengetallen en -stuurgetallen? Wat zijn ‘metrics’ en ‘analytics’? Hoe werken we ‘evidence-based’ met HRM? Hoe draagt innovatie bij tot het verbeteren van de HR-performantie? Moeten we nog functionerings- en evaluatiegesprekken voeren of schaffen we die beter af?

Uitdaging 4: coaching

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Welke persoonlijke ontwikkeling wens ik te realiseren in de loop van het jaar? Ontwikkeling van gespreksvaardigheden, reflectie over persoonlijke groei en ontwikkeling van skills voor optimaal teamwerk.

Uitdaging 5: verandering leiden

Wat is de rol van de HR-professional in het realiseren van veranderingen? Op welke manier hangen leiderschap en verandering samen? Hoe zetten we leiderschapsontwikkeling op?

Uitdaging 6: werkomgeving en voorwaarden

Wat zijn goede arbeidsomstandigheden? Wat heeft de innovatieve arbeidsorganisatie in petto? Hoe zorgen we voor een gepaste beloning en verloning en welke nieuwe systemen hebben hun deugdzaamheid bewezen? Hoe voeren we sociaal overleg op klassieke én op innovatieve wijze?

Download de brochure voor meer informatie over het programma.

Download brochure
Registreer
Boogkeers
Bruno baert

Een vraag over dit programma?

Bruno Baert

Tel: +32 477 95 30 85

Close

Een vraag over dit programma?