Home Executive MBA
Banner Executive Master Real Estate Management

Overzicht

Dit Executive MBA programma zou wel eens iets voor jou kunnen zijn. Jazeker, stel jezelf de vraag…

Waarom AMS?

De Executive MBA van Antwerp Management School is meer dan de zoveelste masteropleiding. Onze EMBA staat voor academische kennis maar ook de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, voor een ruime internationale ervaring en betere carrièrekansen, voor wereldwijde vriendschappen en persoonlijke aandacht.

Programma

De structuur en inhoud van onze EMBA reflecteert de missie van Antwerp Management School. We leveren niet enkel managementkennis, maar ook een Persoonlijk Ontwikkelingsprogramma, coaching, met doorgedreven internationale componenten (bv. de internationale immersiemodules) en een gemeenschapsproject.

Applicatie en toelating

Antwerp Management School biedt een duidelijke, maar grondige applicatie- en toelatingsprocedure. Het helpt je te bepalen hoe de Executive MBA je het meeste oplevert en geeft ons een beter inzicht in wie je bent en hoe je profiel past in het selecte groepje van EMBA studenten.

Kosten en financiering

Een EMBA is een investering in een degelijke toekomst. Investeren in de Executive MBA aan Antwerp Management School kan één van de meest doorslaggevende beslissingen van je leven zijn.

Getuigenissen

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

Boogkeers
Rafferty Peter