Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Masterclass Business Design Thinking
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-business-design-thinking
Masterclass Business Design Thinking
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-business-design-thinking/waarom
Waarom AMS?

Masterclass Business Design Thinking - Waarom AMS?

Waarom AMS?

  • Deze opleiding richt zich op managers die zichzelf en hun onderneming willen doen groeien door hun oude, analytische methodologie te vervangen door een creatief en innovatief proces afgestemd op de echte behoeftes van hun klanten.
  • Wat het programma uniek maakt in Europa, is het feit dat we niet alleen aandacht besteden aan het proces op zich. Ook de strategische context van het project en de impact van design thinking op jouw organisatie komen ruim aan bod.
  • De masterclass is opgebouwd rond het model ‘Double Diamond’. Dit is een proces dat bestaat uit twee grote fases met in totaal zeven stappen, waarin een ruime waaier aan tools en methodes worden ingezet.
  • Hoewel onderbouwd door academische kennis, bestaat deze opleiding overwegend uit werksessies, zodat je goed beslagen ten ijs komt om ook in je dagelijkse businessomgeving complexiteit aan te pakken.
  • De hands-on attitude en pragmatische aanpak zorgen ervoor dat aangeleerde technieken en tools vrijwel rechtstreeks inzetbaar en herhaalbaar zijn binnen je eigen context.

Het Double Diamond-model is een goede manier om innovatie te triggeren binnen een bedrijf en om bedrijven te helpen met hun strategiebepaling op middellange en lange termijn.

— Floris Combes, NeonWhale

Download the brochure
Registreer
Boogkeers
Eline maes

Een vraag over dit programma?

Eline Maes

Tel: +32 3 265 88 85

Close

Een vraag over dit programma?