Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-innovation-entrepreneurship
Innovation & Entrepreneurship

Innovation & Entrepreneurship

Wil je graag een katalysator zijn voor positieve verandering? Wil je leren hoe je ideeën kunt ontwikkelen en tot leven kunt brengen die een betekenisvolle impact hebben op de samenleving door middel van ondernemerschap of bedrijfsinnovatie? Met de Master Innovation & Entrepreneurship krijg je een voorsprong in het vormgeven van het toekomstige zakelijke landschap en daag je de status-quo uit. The future starts today!

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€19.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€19.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship

Global

Mindset

Lessen volg je vanuit Antwerpen, maar je zal ook je kennis verruimen en ideeën uitwerken tijdens de internationale reizen tijdens het jaar. We gaan naar Milaan voor de Innovation Spring and naar New York voor de Growth Ecosystem Strategy Trip.

De eerste

in Europa

Onze Master in Innovation and Entrepreneurship was de allereerste in zijn domein in Europa. Al meer dan 15 jaar lang verwelkomen wij kritische denkers, ondernemende zielen, innovators, problem-solvers & changemakers. Sluit je aan bij deze straffe community!

+120

start-ups

De Master in Innovatie & Ondernemerschap bracht, sinds zijn bestaan, al 120 start-ups voort. Van start-up naar succesvolle onderneming. Van medische producten tot koffiebars en van mode tot apps.

Droom jij van een eigen start-up of een job als innovator?

Ben jij een creatieve oplossingsgerichte denker (of wil je het worden) met weinig of geen werkervaring? Wil jij graag het verschil maken? In dit programma leer je hoe je een idee kan omzetten in een duurzame succesvolle business case, in oplossingen en producten die een positieve impact hebben op de samenleving. Krijg les van entrepreneurs en topmanagers en start in de eerste maanden al met je innovatieproject in een bedrijf of je eigen start-up.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

AMS scoort met deze master een topranking in wereldwijde rankings (Eduniversal Ranking: N°15 in Entrepreneurship). De Master in Innovatie & Ondernemerschap leert je hoe je nieuwe ideeën kunt omzetten in innovatieve bedrijfsconcepten of producten. We focussen daarbij op duurzaamheid en impact creëren in de samenleving. Een intense "innovation sprint" voor een grote organisatie is inbegrepen (tevreden klanten zijn Unicef, Samsonite, Ecover, AirFrance-KLM, ...). Voor dit project werk je samen met studenten van POLI.design in Milaan, een gerenommeerde design school waar je design thinking en prototyping vaardigheden leert.

Ontdek waarom

Meer informatie over het programma?

Al 15 jaar heeft onze Master in Innovatie & Ondernemerschap heeft een duidelijke missie: studenten van over de hele wereld opleiden om hun ideeën om te zetten in succesvolle duurzame business cases die een verschil maken in de maatschappij. Duurzaamheid staat centraal. Dit programma is hands-on, je gaat vanaf dag 1 aan de slag met de nieuwste innovatieve tools. Bereid je voor op een internationaal "learning by doing" programma dat je carrière zal lanceren.

Wist je dat 92% van de MIE-alumni binnen 3 maanden na afstuderen een baan vindt?

MIE-alumni komen doorgaans terecht in:

  1. coole innovatieve bedrijven als business developer, innovatie manageer, growth hacker
  2. zetten een start-up op
  3. innovatie consultancy
  4. meer verantwoordelijkheid krijgen bij het verder laten groeien/ontwikkelen/vernieuwen van het familiebedrijf of
  5. ondersteunende functies voor ondernemers in de beleids-, juridische of investeerderssector
Reception GLS Days 31 2 min smaller

Global leadership

AMS biedt jou een persoonlijk ontwikkelingstraject aan, dat je helpt groeien als persoon en als toekomstige leider. Het GL-traject helpt jou om je sterktes en behoeftes te herkennen, zodat je je groeipotentieel kan ontdekken. Bovendien coachen we je om je leiderschaps-skills te ontwikkelen. Global Leaderships vaardigheden zijn meer dan een ‘nice to have’. Deze skills zijn noodzakelijk voor een succesvolle carriere en recruiters beoordelen je hierop als je solliciteert.

Meer info

Bekijk de getuigenissen van andere studenten!

Onze alumni zijn onze beste ambassadeurs. Asheesh, Meike, Lena, Mathieu, Sophie en Philippe vertellen je waarom ze de Master in Innovatie & Ondernemerschap aan iedereen kunnen aanraden.

Bekijk de getuigenissen

Maak kennis met enkele succesvolle (alumni) ondernemers

Uit de Master in Innovatie & Ondernemerschap kwamen al vele succesvolle start-ups voort. Van medische producten tot koffiebars, en van kledingmerken tot apps: de oprichters volgden allemaal dezelfde opleiding. Ze kunnen als voorbeeld dienen voor onze toekomstige alumni.

138 2 min
Evapeeters

Een vraag over dit programma?

Function Business Lead Full-Time Masters
Meeting
Evapeeters
Sluiten

Een vraag over dit programma?