Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-innovation-entrepreneurship
Innovation & Entrepreneurship

Innovation & Entrepreneurship

AMS heeft als missie om studenten op te leiden en te ondersteunen om hun ideeën om te zetten in succesvolle business cases die een verschil kunnen maken voor onze maatschappij. Deze opleiding bereidt studenten voor op een toekomst als succesvol & innovatief ondernemer in een eigen start-up of in een bestaand bedrijf.

Taal

Engels

Eerste startdatum

11.09.2023

Duur

1 jaar
Prijs
€18.750

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship

Taal

Engels

Eerste startdatum

11.09.2023

Duur

1 jaar
Prijs
€18.750

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-innovation-entrepreneurship
Innovation & Entrepreneurship

Top 20

wereldwijd

De Financial Times ranking plaatst onze full-time masterprogramma's wereldwijd in de TOP 20 voor international careers.

#15

in Entrepreneurship

Onze Master in Innovatie & Ondernemerschap behaalt een hoge plaats in de Eduniversal Ranking. Dit programma behoort tot de 15 beste innovation & entrepreneurship masterprogramma's ter wereld en was bovendien 1 van de eerste in dit vakgebied.

+120

start-ups

De Master in Innovatie & Ondernemerschap bracht, sinds zijn bestaan, al 120 start-ups voort. Van start-up naar succesvolle onderneming. Van medische producten tot koffiebars en van mode tot apps.

Droom jij van een eigen start-up of een job als innovator?

Ben jij een creatieve oplossingsgerichte denker (of wil je het worden) met weinig of geen werkervaring? Wil jij graag het verschil maken? In dit programma leer je hoe je een idee kan omzetten in een duurzame succesvolle business case, in oplossingen en producten die een positieve impact hebben op de samenleving. Krijg les van entrepreneurs en topmanagers en start in de eerste maanden al met je innovatieproject in een bedrijf of je eigen start-up.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

AMS scoort met deze master een topranking in wereldwijde rankings (Eduniversal Ranking: N°15 in Entrepreneurship). De Master in Innovatie & Ondernemerschap leert je hoe je nieuwe ideeën kunt omzetten in innovatieve bedrijfsconcepten of producten. We focussen daarbij op duurzaamheid en impact creëren in de samenleving. Een intense "innovation sprint" voor een grote organisatie is inbegrepen (tevreden klanten zijn Unicef, Samsonite, Ecover, AirFrance-KLM, ...). Voor dit project werk je samen met studenten van POLI.design in Milaan, een gerenommeerde design school waar je design thinking en prototyping vaardigheden leert.

Ontdek waarom

Meer informatie over het programma?

Al 15 jaar heeft onze Master in Innovatie & Ondernemerschap heeft een duidelijke missie: studenten van over de hele wereld opleiden om hun ideeën om te zetten in succesvolle duurzame business cases die een verschil maken in de maatschappij. Duurzaamheid staat centraal. Dit programma is hands-on, je gaat vanaf dag 1 aan de slag met de nieuwste innovatieve tools. Bereid je voor op een internationaal "learning by doing" programma dat je carrière zal lanceren.

Ontdek het programma
Reception GLS Days 31 2 min smaller

Global leadership skills

AMS biedt jou een persoonlijk ontwikkelingstraject aan, dat je helpt groeien als persoon en als toekomstige leider. Het GLS-traject helpt jou om je sterktes en behoeftes te herkennen, zodat je je groeipotentieel kan ontdekken. Bovendien coachen we je om je leiderschaps-skills te ontwikkelen. Global Leaderships Skills zijn meer dan een ‘nice to have’. Deze skills zijn noodzakelijk voor een succesvolle carriere en recruiters beoordelen je hierop als je solliciteert.

Meer info

Bekijk de getuigenissen van andere studenten!

Onze alumni zijn onze beste ambassadeurs. Asheesh, Meike, Lena, Mathieu, Sophie en Philippe vertellen je waarom ze de Master in Innovatie & Ondernemerschap aan iedereen kunnen aanraden.

Bekijk de getuigenissen

Maak kennis met enkele succesvolle (alumni) ondernemers

Uit de Master in Innovatie & Ondernemerschap kwamen al vele succesvolle start-ups voort. Van medische producten tot koffiebars, en van kledingmerken tot apps: de oprichters volgden allemaal dezelfde opleiding. Ze kunnen als voorbeeld dienen voor onze toekomstige alumni.

138 2 min
Michael Sewell 2

Een vraag over dit programma?

Michael Sewell

Function: Recruitment Manager Full-Time Masters

Tel: +32 472 12 55 73

Function Recruitment Manager Full-Time Masters
Michael Sewell 2
Sluiten

Een vraag over dit programma?