Icon info
NL
Boogkeers banner website
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/academy
AMS Impact Academy

AMS Impact Academy

Klaar voor een geweldige leerreis?

De strijd om talent woedt heviger dan ooit. Staat je rekruteringsaanpak op punt en weet je mensen binnen te halen in jouw bedrijf? Uitstekend! Alleen is dat vandaag niet meer genoeg om de strijd te winnen. Minstens even belangrijk is een goed doordachte strategie om je toptalenten aan boord te houden en te zorgen dat ze kunnen blijven groeien, in lijn met de missie van je organisatie.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe maak je dat opleidingsprogramma's echt voor impact zorgen binnen je organisatie? Dat kennis effectief wordt toegepast en gedeeld? Dat je managers groeien, professioneel en persoonlijk? Dat je teams sterker worden? En dat niet alleen je mensen maar ook je organisatie sterker wordt, zowel financieel, strategisch als maatschappelijk?

AMS 60 years

AMS Impact Academy gaat vérder dan het ontwikkelen van medewerkers: we sturen je mensen én je organisatie op een fantastische, anderhalf jaar durende leerreis.

Samen definiëren en creëren we flexibele leer- en ontwikkelingstrajecten, helemaal afgestemd op de behoeften en het loopbaanmoment van je medewerkers. Zij krijgen de unieke kans om deel te nemen aan onze high-level masterclasses. Tegelijk vormen ze binnen je organisatie de basis van een hechte community van kennisdeling. Deze community verbindt en versterkt meteen ook de andere teams en je organisatie als geheel.

Uiteraard staat je organisatie onderweg niet stil. Ze groeit en verandert voortdurend, en met haar veranderen ook je behoeften op het vlak van learning & development. Geen nood, AMS Impact Academy verandert met je mee: we werken op basis van leercredits en tussentijdse evaluaties. Daardoor houden we de vinger aan de pols van je organisatie en kunnen we op elk moment het leertraject bijsturen.

Wil je dat jouw managers een ontwikkelingstraject doorlopen, van elementaire tot en met gespecialiseerde kennis? Dat kan. Wil je er zeker van zijn dat de kennis en inzichten doorheen heel jouw organisatie worden gedeeld? Geen probleem. Wil je jouw high potentials een stevige basis in management meegeven? We zorgen ervoor!

Een gezamenlijke roadmap voor een impactvolle talentstrategie

Mind-opening kennis en expertise altijd bij de hand

Onze expertise zit op het snijvlak van HR, leiderschap, digitale transformatie, duurzaamheid, strategie & innovatie, en ecosystemen.

Afgestemd op de leernoden van jouw werknemers

Bij AMS Impact Academy werken we met bouwstenen, waardoor je elk traject kan aanpassen naargelang de individuele doelstellingen en behoeften van de deelnemers.

Bouwen van een hechte community van kennisdeling

Bundel de kennis en inzichten van alle deelnemers en veranker deze in één grote kenniscommunity binnen je organisatie.

Van junior over middle management tot senior

Alle deelnemers kunnen hun eigen traject samenstellen op basis van hun behoeften, ervaring en competenties binnen een bepaald domein.

Flexibel systeem gebaseerd op leercredits

Dankzij onze educatieve ‘streaming service’ kan je gepersonaliseerde playlists samenstellen en bijstellen, helemaal afgestemd op de interesses en voorkeuren van jouw organisatie.

Toegang tot onze masterclasses en experten

Deelnemen aan de AMS Academy betekent meteen ook dat je volledig toegang krijgt tot al onze programma's én onze experten en loopbaancoaches.