Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
CSP website banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/trajecten
Trajecten

Trajecten

Ons toegewijd team benadert ieder project met een frisse blik en ontwerpt steeds een sluitend, op maat gemaakt antwoord op de specifieke vraag van jouw bedrijf/organisatie.

Voordat we beginnen, neemt onze Learning & Development Advisor de tijd om de gedetailleerde organisatorische context, cultuur, strategie en de specifieke uitdagingen en behoeften te analyseren.

Vervolgens co-creëren we samen het ideale project, als partners, gefaciliteerd door onze experten en deskundigen. Naast een diepgaande begrip van de inhoud van de sessies, stemmen we ook de opzet van het project en de specifieke lesmethoden af. Aan de hand van het AMS Hybrid Learning Model creëren we een impactvol en uniek programma.

We herschikken onderstaande bouwstenen (formats) totdat ze volledig in lijn liggen met de context (doelgroep, timing, intensiteit, volgorde) en doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Al onze formats kunnen we in een face-to-face en/of blended learning-aanpak inzetten, afhankelijk van de leerstijlen van de deelnemers.

Duurzame mix van leervormen

Wij zorgen steeds voor een veilige leeromgeving, want openheid en transparantie zijn essentieel. De ervaring van uw medewerkers is cruciaal voor onze managementschool en daarom stellen wij hoge eisen. Of het nu gaat om een korte of lange opleiding of een persoonlijke of gemengde opleiding: we houden het comfort en de tevredenheid van elke deelnemer nauwlettend in de gaten.

Welk traject jouw bedrijf/organisatie ook kiest: onze faculty zorgt altijd voor een veilige leeromgeving en stimuleert een interactieve en open dialoog in de groep. Alle deelnemers krijgen individueel toegang tot ons leermanagementsysteem dat zowel face-to-face lessen, interactieve en zelfsturende online leervormen als hybride formules ondersteunt.

Keynote

Speech, lezing of presentatie, gegeven door een van onze experten op een grotere bijeenkomst (bijv. conferentie, managementvergadering, zakenmixer, enz.) over een vooraf gedefinieerd onderwerp.

Masterclass

Een diepgaande ontwikkelingssessie over een bepaald onderwerp, of verwante onderwerpen, meestal van 0,5 - 2 dagen en geleid door 1 of meer experten. Het doel is het doorgeven van expertkennis en de laatste kennistendensen in het opgegeven vakgebied. Af en toe worden externe kennishouders uitgenodigd om deel te nemen en hun expertise te delen.

Workshop

Een werk- of probleemoplossende sessie over een vooraf gedefinieerd onderwerp, waarbij de verzamelde groep een identificeerbare output produceert (bijv. een document, plan, of uitgelijnd begrip of aanpak, etc.). Dit type sessie duurt meestal 0,5-2 dagen en wordt gefaciliteerd door 1 of meer faculteitsleden.

Seminarie

Een managementontwikkelingssessie over een thema of managementonderwerp. De sessie duurt meestal 2-5 dagen. Op basis van de vraag, zorgen wij voor de juiste interne en/of externe experten.

Academie

Een langer durend ontwikkelingsprogramma dat andere soorten sessies combineert. Academies worden doorgaans geleid door een academisch directeur en duren 6 tot 24 maanden en hebben meerdere intakes van managementgroepen.

Onderzoeksproject

Een door de klant gedefinieerd onderzoeksproject dat zal worden uitgevoerd door ons onderzoeksteam. De resultaten en bevindingen van het onderzoek kunnen worden gebruikt als input voor andere sessies (bijv. keynote, workshops, academie, enz.).

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Dora munteanu

Meer weten over onze trajecten?

Dora Munteanu

Tel: +32 3 265 47 50

Close

Meer weten over onze trajecten?