Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/katrien-nuyts
Katrien Nuyts

Katrien Nuyts

Function Docente en coach leiderschap

Expertise

  • Coaching
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Katrien is een leadership learning coach, trainer en begeleider in verschillende leiderschapsprogramma’s. Sinds 2006 geeft ze ook les in de Masterclass HRM en andere open executive programma’s aan Antwerp Management School.
Ze haalde haar Master in de rechten aan KU Leuven en begon haar professionele carrière bij het vroegere Peat Marwick (nu bekend als KPMG) waar ze zich ontwikkelde van junior consultant (audit en taks) tot Senior Taks Manager.

Vanaf 2000 richtte Katrien zich, als secretaris-generaal van KPMG Tax Advisers, op overeenstemmingsprojecten aangaande personeelsbeleid, wat resulteerde in een keuze voor HR functies (HR Business Partner, en verantwoordelijke voor “Learning, Development & Coaching” voor KPMG in België).
Tijdens het vervullen van deze HR functies, volgde ze cursussen in HR Management en Psychologie aan KU Leuven en een HR Master Class aan Vlerick Leuven Gent Management School.

In 2006 begon Katrien haar eigen zaak als een gecertifieerde coach, waarbij ze werkte met individuen en groepen. Ze sloot zich aan bij Nexum international network of consultants and coaches en wisselt af tussen Executive Coaching en Meditatie met expertise als consultant en trainer in de gebieden van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, change management en communicatie. Ze past deze expertise toe in Professional Services firms and Partnerships en in sectoren als telecom, farmaceutica, distributie, verkoop, vastgoed, overhead en NGO.
Als een Master Practitioner NLP en met haar achtergrond in Transpersonal Coaching and Counseling (Arcturus, Kessel), is ze ook gevormd als Systemic Coach (J.A. Malarewics in Paris) en als Practitioner ‘Appreciative Inquiry’ (Institut Français Appreciative Inquiry in Paris).
Katrien is ook een gecertifieerd Practitioner Insights Discovery, Team Management Profiles (TMP) and 360 PDI Profiler.