Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/bieke-van-gool
Bieke Van Gool

Bieke Van Gool

Function Docente en coach leiderschap, team dynamics en change management

Expertise

 • Leadership development
 • Personal Development
 • Teamdynamics
 • Change management

      Bieke is een resultaatgericht leiderschapsexpert, executive coach en ondernemer. Ze heeft een master in de rechten (KU Leuven), een bijkomende master in management ( HUB-KUBrussel) en een certificaat in leiderschap (Nyenrode Business University).

      Bieke werkt sinds 2009 samen met Antwerp Management School, haar focus ligt op "Leadership and Career Development Track". Als ondernemer is ze managing partner van mis-s.com, een klein bedrijf in leiderschapsontwikkeling en innovatie.

      Haar competentie in het beïnvloeden van vaardigheden en leiderschap wordt al meer dan 15 jaar erkend door partners en klanten in verschillende industrieën. Ze heeft expertise in talentmanagement, HR-advisering, assessment, werving, verandermanagement en persoonlijke en organisatieontwikkeling.

      Haar kerncompetenties zijn onder meer het beheersen van leiderschap, complex strategisch partnerschapsmanagement, teamdynamiek verbeteren, beïnvloeden, stress- en conflictmanagementvaardigheden.

      Cliënten omschrijven en waarderen haar stijl als oprecht verbonden, no-nonsense en analytisch. Bieke ontwikkelt impact, energie, vertrouwen en veerkracht, ze adviseert, coacht en geeft dieper inzicht in de vraagstukken waar klanten tegenaan lopen. Ze wordt sterk gedreven door kwaliteit en authenticiteit en werkt nauw samen met haar klanten bij de implementatie van haar aanbevelingen om zo een ​​blijvende impact op hun bedrijf te garanderen.


      Recente publicaties